reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy to już ???

ja sie juz doczekac nie moge i tak podchodze do porodu 8) rrunt to dobre nastawienie
czytalam ze u 2% kobiet porod nie jest bolesny i ja ise nastawiam ze mieszcze sie w tych % ;D

przeczytalam symptomy zblizajacego sie porodu i oprocz pojawiajacych sie boli miesiaczkowych,klocia i uciskana(napierania) na moj "dol" dochodzi przeczyszczanie organizmu-ja przed ciaza w pierwszy dzien okresu mialam rzyganko i sranko :-[ ::)

reklama
Ja mam średnio raz na tydzień czyszczenie więc obawiam się że nie poznam kiedy sie zacznie hjihihihih :):):)

agawa calkowicie normalna-ja tez sie boje czy sobie poradze ale jak nie!!!to beda nasze malenstwa takie wyczekane i jak je zobaczymy przytulimy dostaniemy takiego powera ;) a ja tez jak ide na si do ubikacji to tez wkladke ogladam i sie macam ;) na dodatek czy oby mi wody nie odchodza ::)

no a ja mialam z tym problem w ciazy a teraz ::)
licze ze samo sie przeczysci i lewatywka bedzie zbedna ;)

j alewatywke kupiłam na wszelki wielki. i czeka - nie wiem czy będzie potrzebna :) Porodu sie nie boje bo w końcu tyle bab urodziło to ja nie urodze - najwyżej po wszystkich się będę darła albo ich na śmierć zagadam i nie będe miała czasu rodzić. tylko że ja jeszcze nie chce. MOże przez te pobyty w szpitalu czuje jakby mi przez palce 1,5 miecha przeleciało i nie mogłam nacieszyć się dzidziolem

Oj nawet nie zauważyłam nowego wątku a jest bardzo interesujący hi hih i

u mnie takze pojawily sie jakby bole miesiączko podobne
brzuchol sie napina tzw stawia
czasem mam mdłości jakieś dziwne a tak poza tym spokuj i cisza

czy ktoras z was moze mi opisac jak mniej wiecej mozna sprawdzic czy brzuchol sie obnizył???
ja na razie tylko czuje jak siedze ze kładzie mi sie na udach bardziej niz do tej pory
poza tym nie wydaje mi sie zeby obnizyl swoja wysokosc

Kasiula- Podobno (bo mnie się nie obniżył) łatwiej się oddycha.
A w ogóle to ponoć widać.
No i lekarz może Ci jeszcze powiedzieć, podczas badania. :)

U mnie widać gołym okiem, choć nigdy zbyt wysoko brzuszka nie miałam.
Dzisiaj obudziłam się o 5 rano z takim bólem lewej naerki, że myślałam, ze poduszkę zjem...... Pewnie Oscar gdzieś mi się znowu cudnie położył i przysnął, bo wyniki moczu mam ok zawsze ,a nerki bolą jak cholerka. Wczoraj po 21 zaczęło mnie boleć jak przy okresie. Najpuerw to było takie zaciskanie się mięśni i ciągnięćie w doł, ale po kilkunastu sekundach to "uczucie" przerodziło się w ból. Myślalam szczerze, że mam po nocce, aleposzłam się okąpać i przeszło :) Ten Mój oragnizm robi sobie ze mnie jaja normalnie :)

przygotowuje się MamooBoo do jednego z najważniejszych wydarzeń w naszym życiu ;)

reklama
MamaBoo- ja tez myślę, że to już niedługo. :D
Proszę męża zapoznać z instrukcją obsługi BB, co by nam wiadomość przekazał ;D

A mój brzuch wręcz przeciwnie- niezbyt duży, ale za to wysoko. Uciska na wszystko , na co może. :(

Do góry