reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

reklama
dziewczyny - a co ja mam powiedzieć ?? termin na sobotę i CISZA - może dołączę do was i wszystkie urodzimy 8.03 ? ;D

A ja byłam dziś w szpitalu na KTG no i po 46 minutach leżenia sie okazało że na wydruku są skurcze co 10 min!!  zjednej strony sie ucieszyłam (że takie mało bolesne) a z drugiej przestraszyłam że to już a ja bez mężą, bo tatusiek mnie podwiózł , no i bez torby z rzeczami
kazali mi czekać na lekarke, że mnie zbada no ale okazało się , że nie są wcale regularne,że to te skurcze przepowiadające, które mogą być równie dobrze na dzień jak i na tydzień przed porodem, także pozostaje czekać spokojnie w domku, jeszcze sobie zdąże myśle pranie zrobić :)

To ja też mogę zaczekać do 8 ;D, byleby przed 10-tym urodzić, bo jak nie, to mam zgłosić się do szpitala.

Ja chciałabym się rozwiązać do niedzieli bo jak nie to w poniedziałek znowu wyprawa do lekarza..... nie chce mi sie już!

Dziewczyny!! Zaczęłam wczoraj puchnąć! Stopa zrobiła mi się jak balon!!!! Cała jestem już jak jedna wieeelka kula. Za chwilę będę potrzebować dźwigu do podnoszenia ;D Wczoraj już do końca spakowałam torbę. Ale chciałabym żeby Natalka przyszła w dniu, który sama sobie wybierze. Cały czas zastanawiam się jak to będzie.

gdzies przeczytalam ze pod koniec ciazy jak sie ma te bole przepowiadajace to moga one sie w kazdej chwili przerodzic w te prawdziwe. wiec trzeba byc czujnym i liczyc dokladnie ten czas pomiedzy nimi.

Wrocilam wlasnie od ginekologa- i mam ponad 4 cm rozwarcia- jutro ide rodzic- bo jakos nie mam skurczy, wiec zrobia mi na pobudzenie lewatywe i moja gin twierdzi ze do poludnia powinnam urodzic. Jezu jestem w takim szoku ze nie wiem co robic!

reklama
WOW!!! Sprawdź torbę, przygotuj listę co gdzie leży, zjedz coś super niezdrowego (  ;D ) , bo niewiadomo jak to bedzie później, odśwież się - obejrzyj film, poczytaj no i UWAŻAJ na siebie. Trzymam kciuki - jutro o tej godzinie będziesz tulić małego chrabąszcza...
Aha - no i dzwoń do męża aby przyjechał z Węgier!!!

Do góry