reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to już ???

Ja jeszcze musze zapisać dziecko do szkoly do 15 marca i nie moge sie zdecydowac ktora wybrac. Wiec poniewaz teraz taka sloneczna pogoda to odwiedzam po kolei wszystkie trzy w mojej miejscowosci i taka mam nadzieje ze moze dzieki tym spacerom uda mi sie troszke Jaskiem potrzachnać, zeby wychodzil. :) Teraz ide, moze cos w reku wypiore, po raz wpierwszy od kilku lat ( pralka ma taka opcję), ale czego sie nie robi zeby zobaczyć dzidzie w czesniej. ;)

reklama
oj! a mnie dzis od rana boli jak na okres :( i cos w ogole nie bardzo sie czuje, moze maluszek cos tam szykuje dla mnie na popoludnie... :D
a swoja droga to dobrze ze w tym roku luty nie ma 29 dni bo siedzialabym teraz jak na szpilkach ze urodzi sie wlasnie tego dnia i urodziny co cztery lata :laugh: :laugh:

magdalenaB pisze:
a swoja droga to dobrze ze w tym roku luty nie ma 29 dni bo siedzialabym teraz jak na szpilkach ze urodzi sie wlasnie tego dnia i urodziny co cztery lata :laugh: :laugh:
też się tego obawiałam...
A mi dziś termin porodu wg 1 USG...mam nadzieję, że się nie sprawdzi...i Młode poczeka jeszcze z tydzień. ;D

może starczy już tych lutowych porodów ;) ? dzisiaj robimy sobie dzionek wszelakich przyjemności takich jak seksik czy dobre jedzenie i dopiero od jutra zaczynamy okupować porodówki ;D

ja nie wiem co jest chcę urodzić !!!!!!!!

ja się tak nie bawię

no norammalnie ani jednego objawu poza zmniejszona ruchliwością kawalera :( -

Agao, i tak źle i tak niedobrze, co? ;)

Przekorne to Twoje dziecię - robi Ci trening przed buntem młodzieńczym ;) :laugh: :laugh: :laugh:

aga no moj chlopek maly tez sie rozmysli a lekarze i polozne w szpitalu juz mnie na porodowke slali ;) teraz cisza i nic ZERO jakichkolwiek objawow

tak chce juz byc po............
chyba zmienie nastawienie i bede mowic ze nie chce to moze wtedy bo jak chce to nic a nic sie nie szykuje

zobaczymy ktora pierwsza ;)

reklama
Do góry