Ja jeszcze musze zapisać dziecko do szkoly do 15 marca i nie moge sie zdecydowac ktora wybrac. Wiec poniewaz teraz taka sloneczna pogoda to odwiedzam po kolei wszystkie trzy w mojej miejscowosci i taka mam nadzieje ze moze dzieki tym spacerom uda mi sie troszke Jaskiem potrzachnać, zeby wychodzil.
Teraz ide, moze cos w reku wypiore, po raz wpierwszy od kilku lat ( pralka ma taka opcję), ale czego sie nie robi zeby zobaczyć dzidzie w czesniej. 
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
oj! a mnie dzis od rana boli jak na okres
i cos w ogole nie bardzo sie czuje, moze maluszek cos tam szykuje dla mnie na popoludnie... 
a swoja droga to dobrze ze w tym roku luty nie ma 29 dni bo siedzialabym teraz jak na szpilkach ze urodzi sie wlasnie tego dnia i urodziny co cztery lata :laugh: :laugh:
a swoja droga to dobrze ze w tym roku luty nie ma 29 dni bo siedzialabym teraz jak na szpilkach ze urodzi sie wlasnie tego dnia i urodziny co cztery lata :laugh: :laugh:
anian
Fanka BB :)
też się tego obawiałam...magdalenaB pisze:a swoja droga to dobrze ze w tym roku luty nie ma 29 dni bo siedzialabym teraz jak na szpilkach ze urodzi sie wlasnie tego dnia i urodziny co cztery lata :laugh: :laugh:
A mi dziś termin porodu wg 1 USG...mam nadzieję, że się nie sprawdzi...i Młode poczeka jeszcze z tydzień. ;D
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Agao, i tak źle i tak niedobrze, co? 
Przekorne to Twoje dziecię - robi Ci trening przed buntem młodzieńczym
:laugh: :laugh: :laugh:
Przekorne to Twoje dziecię - robi Ci trening przed buntem młodzieńczym
sylwia532
Fanka BB :)
aga no moj chlopek maly tez sie rozmysli a lekarze i polozne w szpitalu juz mnie na porodowke slali
teraz cisza i nic ZERO jakichkolwiek objawow
tak chce juz byc po............
chyba zmienie nastawienie i bede mowic ze nie chce to moze wtedy bo jak chce to nic a nic sie nie szykuje
zobaczymy ktora pierwsza
tak chce juz byc po............
chyba zmienie nastawienie i bede mowic ze nie chce to moze wtedy bo jak chce to nic a nic sie nie szykuje
zobaczymy ktora pierwsza
reklama
Podziel się: