Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja byłam dziś w szpitalu na KTG no i po 46 minutach leżenia sie okazało że na wydruku są skurcze co 10 min!! zjednej strony sie ucieszyłam (że takie mało bolesne) a z drugiej przestraszyłam że to już a ja bez mężą, bo tatusiek mnie podwiózł , no i bez torby z rzeczami
kazali mi czekać na lekarke, że mnie zbada no ale okazało się , że nie są wcale regularne,że to te skurcze przepowiadające, które mogą być równie dobrze na dzień jak i na tydzień przed porodem, także pozostaje czekać spokojnie w domku, jeszcze sobie zdąże myśle pranie zrobić
Dziewczyny!! Zaczęłam wczoraj puchnąć! Stopa zrobiła mi się jak balon!!!! Cała jestem już jak jedna wieeelka kula. Za chwilę będę potrzebować dźwigu do podnoszenia ;D Wczoraj już do końca spakowałam torbę. Ale chciałabym żeby Natalka przyszła w dniu, który sama sobie wybierze. Cały czas zastanawiam się jak to będzie.
gdzies przeczytalam ze pod koniec ciazy jak sie ma te bole przepowiadajace to moga one sie w kazdej chwili przerodzic w te prawdziwe. wiec trzeba byc czujnym i liczyc dokladnie ten czas pomiedzy nimi.
Wrocilam wlasnie od ginekologa- i mam ponad 4 cm rozwarcia- jutro ide rodzic- bo jakos nie mam skurczy, wiec zrobia mi na pobudzenie lewatywe i moja gin twierdzi ze do poludnia powinnam urodzic. Jezu jestem w takim szoku ze nie wiem co robic!
WOW!!! Sprawdź torbę, przygotuj listę co gdzie leży, zjedz coś super niezdrowego ( ;D ) , bo niewiadomo jak to bedzie później, odśwież się - obejrzyj film, poczytaj no i UWAŻAJ na siebie. Trzymam kciuki - jutro o tej godzinie będziesz tulić małego chrabąszcza...
Aha - no i dzwoń do męża aby przyjechał z Węgier!!!