reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

Dziewczyny ja też mam jeszcze szkołę, ale tylko do lipca (obrona). Jestem na etapie pisania pracy mgr, ale mam takiego lenia że prawie nic nie robię ( czytam bb:) ). Jak na razie mam 2 rozdziały. Wiem że jak się Dzidziuś urodzi to będzie jeszcze ciężej się zabrać z braku czasu, ale najważniejsze że mam materiały więc pozostaje mi to wszystko zebrać do kupy.

reklama
lolcia81 pisze:
Jestem na etapie pisania pracy mgr, ale mam takiego lenia że prawie nic nie robię ( czytam bb:) ).
Znam ten ból tzn ja prace mgr mam już za sobą ale mam do oddania plan rozwoju zawodowego i wieże, że" będzie mi się chciało" go tworzyć jak dzidziol będzie z nami - a świnki latają :)

ciekawe jak tam iwosz... pewnie juz ma maluszka kolo siebie... :) och, jak ja bym chciala zostawic tu wiadomosc ze lece na porodowke, nawet nie wiecie jak bardzo ::)

mojego malego twardziela za nic nie wygonie za nic
nawet tato nic nie zdzialal wczoraj
czyli seks,wszelkie przyspieszacze nie dzialaja u mnie-latam biegam po schodach,po miescie nic cisza jak makiem zasial

sylwia532 pisze:
mojego malego twardziela za nic nie wygonie za nic
nawet tato nic nie zdzialal wczoraj
czyli seks,wszelkie przyspieszacze nie dzialaja u mnie-latam biegam po schodach,po miescie nic cisza jak makiem zasial

Może spróbuj tak jak Iwosz- połozyć się. ;)
U niej zadziałało ;D

ja znowu mialam wczorja akcje "mycie okien" i nawet jednego skurczu!!!chyba czeka na wiosne. poza tym po koszmarze ostatnich tygodni z roznymi dolegliwosciami czuje sie teraz po prostu swietnie: spie jak niemowle, nie mam zgagi i nic mnie nie boli. szok

O-o...chyba mi czop zaczął schodzić... ;D Za to zero skurczu.
Ostatni w dwie doby później miałam dzidziusia przy sobie.
Ale to nigdy nie widomo...
Jutro ide do gina, to sie dowiem czegoś więcej... :)

reklama
no no widze ze dziewczyny tempa nabraly :D
mokkate: no ciekawe ja to bedzie tym razem, wiesz ze drugie dziecko rodzi sie o wiele szybciej?? tak pisza w "madrych ksiazkach" to sprawdzimy to teraz na tobie hehe!!
3mam kciuki

Do góry