reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to moga byc oznaki ciazy?

reklama
Rozwiązanie
To wcale nie jest niemożliwe czuć ciąże od pierwszych dni. Ja tak miałam. Wiedziałam ze stosunek był w dzień owulacji i kolejne dni tylko mnie w tym utwierdzały. Synek ma się dobrze.
Wiem jakie mam objawy przed miesiaczka i jak moj organizm sie zachowuje, pytam bo to calkiem inne zachowanie niz dotychczas, dodam ze staramy sie o dziecko, spytalam czy inne kobiety mialay podobnie na poczatku ciazy, mam juz dziecko ale tym razem troche inaczej sie czuje , dziekuje za twoja lekture ale nic nowego sie nie dowiedzialam

Wiem jakie mam objawy przed miesiaczka i jak moj organizm sie zachowuje, pytam bo to calkiem inne zachowanie niz dotychczas, dodam ze staramy sie o dziecko, spytalam czy inne kobiety mialay podobnie na poczatku ciazy, mam juz dziecko ale tym razem troche inaczej sie czuje , dziekuje za twoja lekture ale nic nowego sie nie dowiedzialam
Dwa tygodnie przed@ masz takie objawy, litości. I pytasz czy jestes w ciąży?! Przejdź się do gina, co ci która ma napisać; jak każda z nas jest inna. Powodzenia

Niestety, ale porażką jest Twoje pytanie. Skoro masz jeszcze dwa tyg do okresu to wychodzi na to, że jesteś dopiero w okresie około owulacyjnym. To jak mogłabyś już mieć objawy ciążowe? No chyba, że cykl masz monitorowany. Może dopadła Cie jakaś infekcja, grypa żołądkowa lub cokolwiek innego. Na test albo wizytę u ginekologa jest stanowczo za wcześnie.

Hahaha 2 tyg do okresu i Ty sie o objawy pytasz ..:D
No nie moge no:D.a brzuszek juz masz??
Dwa tyg to nawet nic tam nie drgnelo i nie wiadomo czy owulacja juz nawet byla:p
Takze doucz sie kiedy moga byc pierwsze objawy :)

reklama
reklama
Do góry