Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Takie bole zdarzaja sie bardzo czesto. Macica się zaczyna rozciągać. Jezeli nie ma plamienia lub krwawienia to jeszcze nie ma powodu do obaw. OdpoczywajWitam
Według wizyty u ginekologa 3tc , pęcherzyk pusty
Od 2 tygodni mam bardzo silne bóle podbrzusza/jajników. Raz po jednej stronie, raz po dwóch, raz promieniujący
Dziś silny ból jajników i krzyża, do tego drgania nóg
Myślicie że to poronienie? Któraś z was może tak miała?
W 3tc to jeszcze nie ma pęcherzyka widocznego, bo dopiero dochodzi do zagnieżdzenia.Witam
Od 2 tygodni mam bardzo silne bóle podbrzusza/jajników. Raz po jednej stronie, raz po dwóch, raz promieniujący
Jak w 3tc moze byc pęcherzyk?Witam
Test ciążowy pozytywny, ostatnia miesiączka 21-26 październik. Wczoraj byłam u ginekologa i stwierdził że ciąża ma 2,5-3 tygodniaJak w 3tc moze byc pęcherzyk?
3tc to jakies tydzien po owulacji, nawet beta moze byc 0
3tc to również tydzien przed okresem.
Ja mysle ze te objawy to zbliżający sie okres![]()
A co ile dni masz miesiączkę?Test ciążowy pozytywny, ostatnia miesiączka 21-26 październik. Wczoraj byłam u ginekologa i stwierdził że ciąża ma 2,5-3 tygodnia
Nie jestem lekarzem stąd nie wiem czy jest możliwe na tak wczesnym etapie zobaczyć cokolwiek
Niepokoją mnie aż tak mocne bóle bo są nie do wytrzymania..
W 3tc to jeszcze nie ma pęcherzyka widocznego, bo dopiero dochodzi do zagnieżdzenia.
Jeżeli gin powiedział, ze to 3tc, to zmień koniecznie lekarza.
Jak poszłam do lekarza potwierdzić ciążę, oczywiście padło pytanie o datę OM.. a ja sobie nie zapisałam, ale mówię że mogę podać datę "zdarzenia"Może lekarz liczy ciąże od zapłodnienia
Ja w pierwszej ciąży takiego miałam, prywatnie, bardzo polecany w Warszawie, byłam bardzo zadowolona z prowadzenia u niego ciąży. Ale właśnie On ciągle gadał, że liczenie d OM to jakaś głupota bo w 2 pierwszych tygodniach nie ma ciąży i w ogóle kto to wymyślił
Fakt, że był starej daty i już
Zmień lekarza.Test ciążowy pozytywny, ostatnia miesiączka 21-26 październik. Wczoraj byłam u ginekologa i stwierdził że ciąża ma 2,5-3 tygodnia
Nie jestem lekarzem stąd nie wiem czy jest możliwe na tak wczesnym etapie zobaczyć cokolwiek
Niepokoją mnie aż tak mocne bóle bo są nie do wytrzymania..