reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

czy tylko mężatki?

malinka Powiedz mu ze nie ma prawa na ciebie krzyczec jak chce sie na czyms wyladowac to niech idzie sie na kolegow drzec A ty sie nie martw :)

reklama
IZABELKO ,KOCIAK dziekuje wam.Narazie nie mam ochoty z nim rozmaiwac on jest nie mily to ja tez bede raz na jakis czas odezwie sie na gg z pracy pol slowkami to i ja mu odpowiadam pol slowkami tylko mi przykro jest :( nawet nie chce mi sie jesc:( zjadlam kanapeczkie jedna bo mi w brzusiu burczalo

Ja sie boje brac slubu dlatego Ze po slubie sie zmieni i nie bedzie sie dalo z nim zyc Teraz mam czas na to zeby zobaczyc jaki on jest A jeszcze lepiej sie przekonam jak urodzi sie dziecko Taka mam nadzieje :(

KOCIAK wiesz co cczasem gdy sa gorsze dni mysle ze zaszybko sie wpakowalam w malzenstwo ze moze za krotko sie docieralismy jako para , teraz on widzi we mnei te wadu ktorych wczesniej nie widzial a ja zawsze bylam taka sama.Ale znowu gdy sa te piekne dni ktorych jest wiecej ciesze sie ze jestesmy mezem i zona moze z czasem sie wszystko dotrze nie wiem mam tylko taka nadzieje

Malinka zycze ci tego zeby sie to ulozylo Glowa do gory :) Wiem ze nie jest latwo ale trzeba sprubowac ::)

KOCIAK niom latwo napewno nie jest.nIE nawidze tych zluch chwil i wylanych lez,ale zycie to nie bajka i nigdzie nie jest ciagle kolorowo.A ty kiedy rodizsz swoje malenstwo?

mam termin na wrzesien :) mam nadzieje ze bedzie cale i zdrowe ;)
A teraz uciekam troszke na sloneczko taka piekna pogoda :):):)

Witam kochane ja jestem szczesliwa zona od 2lat 2 miesiecy 3 tygodni  i 5 dni. Z moim mezem znamy sie 10 lat a pare tworzymy od zeszlego wieku ;)

reklama
Do góry