Dziękuję też mam taką nadzieję@Mongrr Mam nadzieję, że z każdym dniem bedzie lepiej i że szybko się ułoży!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję też mam taką nadzieję@Mongrr Mam nadzieję, że z każdym dniem bedzie lepiej i że szybko się ułoży!
Ciąże miałam zagrożoną, krwiak. Brałam luteinę i duphastonJak się czujesz dzisiaj ? Dlatego mój psychiatra przepisał mi leki z grupy SSRI bezpieczne w ciazy gdyż bez leków mogłabym ze stresu nie donosić ciąży.
Ja biorę leki I jest dobrze chociaz dzisiaj mialam mały atak lęku w sumie nie wiem dlaczego. Chyba boje się zmiany bo za 2 miesiące mam termin porodu i chyba podświadomie się stresuje.Szczerze to momentami jestem bardzo znużona tym wszystkim, opieka nad dzieckiem, życiem... Aż się sobie dziwie bo dziecko wyczekane (laparoskopia, endometrioza) i mam do siebie samej jakieś poczucie winy że nie czuję tego co powinnam. Najchętniej bym się tylko położyła i leżała. Jest ciężko i dobija mnie moje zmęczenie. Psycholog powiedziała że jestem WWO. Psychiatra ma zmodyfikowac leczenie. Też zazywam SSRI i w razie gorszego dnia alpragen. A Ty jak się czujesz?
Umów się do psychologa, ale w międzyczasie spróbuj zrobić coś dla siebie, my zaczęliśmy wychodzić co drugi wieczór na basen i saunę, zostawiamy wtedy córkę u dziadków ( to taki czas że i tak zwykle już przysypia), możesz też zostawić dziecko z partnerem i wyjść z koleżankami. U nas takie wolne wyjścia dużo zmieniły, a córka nie ma jeszcze 5 miesiecy.