Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,a jak już to rozcieńczalam kaszkę i z niekapka dawałam to trochę wypijał ale też bez rewelacji,ale spał całą noc więc po prostu głodny ne był.
ale mniej więcej
do picia tylko woda
moja koleżanka wynalazla takie małe nazywają sie bodajze Smakoszki i niby dla dzieci się nadają, wiec je daje
aczkolwiek wiecie co tak sobie myślę, ze my chuchamy, staramy się zdrowo nasze bąble odżywiać, a nasze mamy jak nas karmiły?? bynajmniej moj rocznik byl chowany w czasie stanu wojennego i gdzie polki sklepowe pustakami świecily
nie zapomne jak wpierdzielalam kielbaskę serdelkową i smakowało mi, ze hej

a tam co dodawano (podobno papier toaletowy
) gdzie nasze mamy o tym nie wiedzialy
i co zdrowa jestem i dorodna teraz

i tak sobie myślę, że ok jak są teraz takie możliwosci i wybor jedzenia to wiadomo chce się dziecku serwować zdrową żywnosć ale w sumie nic na siłę, bo serdelowa też jest dobra
i mało tego w miseczce zmiksowała jej cale udko
to taki biedny żółądeczek wiadomo, ze nie dał rady
och te mamy....
ale ta Pani z tej budi ma też kilka wędlin i kiełbasek bez konserwantów.staram się kupowac małemu własnie taką szynkę

także codziennie świerzy obiad je znami.