Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Warzywa i ryba z parowaru z sosem jogurtowym - przeszlo... Kotleciki sojowe z grysiku (ale odkrawam to smazone) z kaszą kuskus dawałam już trzy razy, bo tak jej smakuje... Było trochę suche, więc polałam jogurtem z czosnkiem... Wczoraj zrobiłam pomidorówkę z ryżem i byłam w szoku, bo bez żadnego zagadywania zjadła całą miskę
Tyle że nie wiem, czy można takie rzeczy
Dziś robię jarzynową i też dam małej, bo tak mnie to cieszy, że je. Co dajecie na obiadek? Moja mama mówi, że przecież ma juz ponad rok i można cos już jej takiego dawać... Przecież pizzy nie daję;-);-);-) Jeszcze
jak byliśmy w ZOO i chciałam Mu dać obiad ze słoiczka to nie zjadł ani łyżeczki tylko robił miny jakbym Mu jakieś kosmiczne żarcie dawała
deserki są jeszcze do przyjęcia, mleczko jest najlepsze na wszystko - pijemy Bebiko 3R, ale obiadku w słoiczku są be i w sumie dobrze;-)
Ha, najlepsiejsze są frytki
Dałam jej ze 2 razy i nic jej nie było. W kwestii jedzenia ogranicza nas tylko brak ząbków
.