• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

A my idziemy starym trybem, więc na kaszkę i rybę jeszcze sobie do lata poczekamy pewnie:baffled: Aczkolwiek, może na półrocznym bilansie pan doktor pozwoli wprowadzić coś nowego do menu, bo gotowanie w kółko tej samej zupki lekko mi się już znudziło.

reklama
a jakie wy te biszkopty dajecie? ja widzialam miśkopty ale daje sie że od 9 mca, a ta frutapura to od 7 mc napisane jest na opakowaniu.
my spokojnie, jutro zaczynamy zupki, pewnie za około 3-4 tyg mięsko....

Andula, ja gotuję na skrzydełkach z kurczaka albo tzw. gulaszu indyczym. Teraz do skrzydełek zacznę chyba dorzucać więcej mięsa, pierś, czy nogę, bo Młoda mięsko uwielbia.

ja narazie zupki robie na indyku-miesko z piersi i udka,
A powiedzcie mi ,bo ja jestem lekko zacofana,ten gluten w proszku to gdzie mozna kupic?w sklepie nie widzialam.

Powiedzcie mi czy można gotowac bąblom zupkę z dodatkiem mięsa z kaczki?? Czytam, ze praktycznie każde ptactwo można podawać (kurczaki, indyki) ale o kaczkach nic nie widzialam (a pytam się bo mam dostęp do "naturalnej" niefaszerowanej hormonami prawdziwej kaczki);-)

reklama
Tosika, kaczka jest dość tłusta, więc być może tak, ale na jej chudszych częściach. Z pewniaków to kurczak, indyk, królik i perliczka - konia z rzedem temu, kto znajdzie w polskim sklepie perliczkę w postaci innej niż wielki wypatroszony ptak, na którym można zupkę dla całego żłobka ugotować:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry