Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zazwyczaj zupki gotuje z ziemniaka, korzenia pietruszki, brokulow i zielonego groszku, czasami marchewki. Zawsze dodaje lyzeczke oliwy z oliwek.Beaa, a z jakich warzyw gotujesz zupki/dania?

.Madzia moja tez nie chce pićw miedzyczasie jest herbatka lub soczek,ale bardzo malo,bo moje dziecko nie chce pic![]()
próbowałam już wszystkiego co płynne i za groma nie chce (chyba miśce "czystą" niedługo poleję, tak dla odmiany;-))
zacznę teraz swoją obserwować, aczkolwiek karoten działa też antynowotworowo?? I ja jak Pabla pamięatm jak w liceum tony soku marchewkowego się piło...dla kolorytu (tylko ja poszłam dalej i zrobiłam sobie maseczkę z marchwii
odradzam, nie znałam proporcji i pumex uwierzcie nie pomógł, takie plamy miałam
)
ale jak masz wątpliwości, bo z tego co piszesz Antosia nie piła jeszcze sztucznego mleka, a większość kaszek robi się na mleku modyfikowanym, to może spróbuj kaszkę robioną na wodzie lub na Twoim mleczku;-) ale oczywiście jak chcesz dla świętego spokoju zapytaj pediatrę

W związku z tym zamierzam spróbować też inne owocki dopuszczalne po 6 mcu - na razie ze słoiczków gotowych, a jak się przyjmą to zacznę robić sama.
:-) zawsze, po każdej drzemce dostaje coś do picia i chyba sie do tego przyzwyczaiła, że po spaniu jest coś innego niz mleko w butelce.