beaa
Mamy lipcowe'08
A i furorę robią owocki wg przepisu Post -
Chyba przeoczylam ten przepis, Surv- mozesz go przypomniec bo wlasnie banany czekaja w lodowce i nie wiem co z nimi zrobic

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A i furorę robią owocki wg przepisu Post -

Znika w 5 minut
Jabłuszko najpierw ścieram na tarce, łyżeczkę grysiku gotuję przez chwilę w wodzie, kroję na kawałki pól banana i to wszystko miksuje w blenderze na taki mus. Cud, miód i orzeszki;-);-);-) Pychotki po prostu. Sama potem "skarpetuję" blender paluchami. Wstyd dziecku podjadać

Byłam w szoku, ale lekarka stwierdziła, że takie są teraz zalecenia. Podaje sie wcześniej, tak jak z glutenem. Rybkę zaleciła ugotować na parze, zmiksować i siup do buzi. Tak więc mamy co robić jeżeli chodzi o jedzonko. Na razie szamamy pyszne warzywka z cielęciną Gerbera i Julci bardzo smakuje. Nadal czekamy na dostawę cielęciny do zaprzyjaźnionego sklepu. Nie wiem dlaczego tak ciężko dostać w okolicy cielęcinę

Za parę dni zastartujemy z żołtkiem, a za jakiś czas w takim razie rybka. Buziaki:-):-):-)
jakoś też musze ją przekonać to tej wody no ale może to później
:-):-) Ja zaczęłam od 60 ml soczku i 60 ml wody, potem było 40/80, a w chwili obecnej jest 30/90. I na razie nie ma protestów

Za parę dni przejdę na 20/100, a potem 10/110, a potem spróbuję 120 minerałki. Pożyjemy, zobaczymy. Julcia sporo pije - zawsze mam flachę pod ręką, bo przy jej "kupnych" kłopotach picie bardzo pomaga.
pluł deserkiem na kilometr i z wielkim płaczem nie będzie jadł bo to nie mleko
dałam cyca
ze szlochem obalił oba (na najedzonego nie wyglądał
) i łaskawie zjadł cały deser
u Mamy byłam godzinę i jak wróciłam do domu od razu musiałam zrobić butlę
chyba cycusie to już są tylko do przytulania bo mój Syn cycami się nie najada