• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

Moja dziś odmówiła butli po kąpieli:confused: i poszła spać....próbowałam jej teraz dać przez sen, ale skubanica jak tylko poczuła smoka od razu usta zaciśnięte i nic nie wypiła....i sie nie obudziła. Więc ostatni posiłek był o 17:30 dziś:sorry2: zobaczymy jak nocka bedzie, ja uciekam spać, jutro rano na basen, pa

reklama
Tosika zrób tak jak pisze Liwus:-) możesz też podgrzać w jakimś maleńkim garnku (ja tak robię;-)) ale nie gotować:-D mleczko musi być ciepławe bo inaczej kaszka się nie ściągnie;-) smacznego:-p

Pabla zyczymy Lence samacznego i cieszymy sie,ze to nie alergia.U nas tez krostki i czerwona plamka ,ale tylko na jednym policzku,ale mysle,ze to od sliny i zaschnietej kaszki,bo raz nie dopilnowalam i jak zjadl sniadanko to od razu poszedl taki brudny spac i umylam dopiero jak sie obudzil.Widocznie za pozno:no:.

dziewczyny a jakie kaszki dajecie swoim pociechom - zwłaszcza tym cyckowym?
szukałam dziś nestle SINLAC ale niestety nie znalazłam (ona jest bez mleka i zalewa sie ja wodą)
czy znacie coś podobnego? chciałabym zacząć dokarmiać kaszkami ale one albo już z mlekiem albo na mleku

Lenka smacznego:-)
renia ja daje malej kleik kukurydziany i dodaje owoce ze sloiczka(podaje to lyzeczka) czasami dodam banana rozdrobnionego widelcem, a ostatnio dalam jej malinki.Malej bardzo ten kleik smakuje.

dzięki dziewczyny
no właśnie mi moja pani dr polecila tą kaszkę Sinlac z nestle, a że jej nie znalazłam to chciałam cos zastępczego a nie mam zielonego pojęcia o kaszkach;-)

Renia, ja kaszkę zaczęłam podawać samowolnie bez konsultacji z lekarzem, więc wybrałam najmniej obciążający bezglutenowy kleik kukurydziany i dodaję go do zupy, ale na pewno można go też zrobić na wodzie czy soku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry