• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

bez mięska.
Mam jeszcze jarzynową z mięskiem
oraz groszkową z żółtkiem.
Daję na przemian.
dziecku nie trzeba chyba codziennie mięsa

acha i do tej zupki dałam oliwę z oliwek

reklama
Ja tez daje malej przegotowana kranowe.
Wczoraj bylam na tygodniowych zakupach w Tesco, no i znowu zapomnialam kupic te buraki. :no::no::no:No coz, skleroza.

Kuba też pije kranówe (przegotowaną oczywiście:-D) daje soczek 40-50ml i dolewam wody, ostatnio dość dużo pije:tak:
kurcze to ja chyba tylko taki leń jestem bo zupki kupuje gotowe:zawstydzona/y:deserek zrobiłąm jabłko+banan zamroziłąm 6 słoiczkó na wszelki wypadek jakby kupnego zabrakło:zawstydzona/y:a daje różnych firm- gerber, bobovita i hipp:tak:
post smakołyki Ice zapodajesz:tak:

Kicrym...ja mam po prostu warzywa z ogródka niczym nie nawożone więc głównie dlatego gotuję sama...no i oczywiście taniocha wychodzi w porównaniu z kupowaniem słoiczków:tak:

Ja gotować zamierzam lada dzień, wiec będę prosić o przepisy łopatologiczne bo jeszcze mlodej nic sama nie gotowałam...czekam na pensję, kupuję blender i do dzieła:-) dziś zrobiłam zapas słoiczków na tydzień - obiadki i deserki - i wydałam kupę kasy:no::szok: a mojej młodej słoiczk 125 g nie wystarcza na posiłek obiadowy....

u nas czasami zupka kupna, a czasami moja prywatna. Ta druga jest częściej oprotestowywana:baffled::baffled::baffled::baffled: A tak się staram:tak::tak::tak: Jula bardzo lubi danie Gerbera - smakowite jarzynki z cielęcinką. Na razie testuję kisiel, potem wracam do banana, a w poniedziałek żółtko do zupeczki:-)

Nam pediatra radziła na przemian - jak mięsko, to nie żółtko. Naturalnie mięsko nie musi być codziennie. Planuję tak właśnie zrobić. Do rybki tez się przymierzamy, a i buraczki chodzą mi po głowie:rofl2: No i szpinak z ziemniaczkiami. Wszystko po kolei:tak:

Dziewczynki, jaka rybka Wam podeszła???

reklama
madzia dla Twojego kupowca to buraczki jak znalazł.
Też wyszłam z założenia że mięsko nie codziennie więc robię cykle mięsko, vege, żółtko,vege, mięsko itp itp

MOja polubiła moje zupy jak zaczęłam dawać troszkę mleczka do nich, a po pewnym czasie łyknęła również bez mleczka. To mi poradziła mama i zadziałało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry