Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Takiego protestu jak dzisiaj, to jeszcze u Julki nie widziałam. Co zostało oprotestowane??? Mamina zupka

A dawno mi taka dobra nie wyszła - z cielęcinką, marcheweczką, pietruszką i ziemniaczkiem. Dodałam też troszkę mleczka i co??? I dupa blada

Taki był wrzask, takie grochy i takie nieszczęście na twarzy, że aż się przestraszyłam. Robiłam kilka podejść i nic
Jednak kiedy wyciągnęłam Gerberowskie jarzynki z królikiem, to buzia się sama otwierała - 130 ml (cały słoczek) pękło w 5 minut

Może to zasmakuje. A póki co, przy okazji kupna pieluch w Rossmanie, zaopatrzę się w nieszczęsne jarzynki z cielęciną i te z królikiem.
My wczoraj i przedwczoraj pierwszy raz zapodałyśmy królika....i dzisiaj dziewczę straszniesię męczy, a bączki daje takie jak stary
(zastanawiam sie czy to nie efekt pierwszego mięcha:-(
:-) nie dość że mnie kaszku przyniosła, to jeszcze napisała instrukcję obsługi jak ją sporządzić (super mam co??):-):-):-):-)dzisiaj dziewczę straszniesię męczy, a bączki daje takie jak stary(zastanawiam sie czy to nie efekt pierwszego mięcha:-(