• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

Igorek ma już wszystkie ząbki i nawet nie bardzo chorował na nie:))

1-Igorek-ma-juz-wszystkie-z-24.gif

reklama
Pabla, dobrze dziewczyny piszą - dawaj później, albo i wcale przez parę dni. Florka jak ma fochy to ja jakiś posiłek odpuszczam, bo jak zgłodnieje to potem zje, a nie chcę jej przymuszać, żeby wstrętu do jedzenia nie nabrała. U nas nadal wszystkie kleiki są fuj, a dziś przechodzimy na dietę marchewkowo-ryżową, bo po antybiotyku biegunka:baffled:

Może i ząbki.....też o tym pomyślałam, ale obejrzalam dziasła i nic nie widać ,ani opuchnięte nie są, ani zaczerwienione...
No nic, plan jest taki - rano dostanie 100 ml mleka, i śniadanko około 10:30 dam, zobaczymy jak to zadziała.

Julia - moze jej przejdzie jeszcze i zacznie Ci wcinać ....moja tak miała około 4 mca, mało piła mleka, Wy już powoli wprowadzałyście nowości a moja pluła wszystkim. Teraz jest lepiej.
a mleka pić nie chce??
Parówki jej dajesz? A to nie za wcześnie? tak pytam, bo ja myslałam że tak około roczku można je dawać.

reklama
Z parowkami byla bym ostrozna do najzdrowszych niestety nie naleza i wartosci rowniez maja znikome :baffled:z tego co ja orientuje podawac mozna od okolo roku dopiero:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry