Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dobrze wiedziec.

Dzieki za te podpowiedz,co do mlecznej kaszki.
Kupilam dzis Zuzi ta truskawkowa z Nestle (mmmmmmmmmniam!),no i pierwszy raz zjadla cala porcje takiej na gesto!

A tak mi sie dziwilyscie.
Zuzia tez za nic w swiecie nie chciala tknac zadnego modyfikowanego. :-( Dlatego wtedy zaczelam Jej podawac niebieskie. A teraz,cale szczescie,przekonala sie do Bebika,bo kurde,pojechalabym z Nia do tych Miedzyzdrojow i musialabym stac i gotowac mleko.
Boziu,ale ja wygodna jestem!

Hm... No i moja Mama tez tak robila dla Nas,jak bylismy mali,wiec oprocz przepisu z paczki,bralam tez przyklad z Mamy... To mnie zaskoczylas teraz!