magda1978
Fanka BB :)
dziewczyny pomóżcie, bo ja zupełnie zielona jestem. ola póki co jest wyłącznie na cycku, ale chciałabym zacząć dawać jej coś innego.
wiem, że zacząć od jabłuszka i marchewki w malutkich ilościach, ale nie wiem czy zamiast jednego karmienia, czy przed cyckiem czy po?? a co z kaszkami??
dziś byłam u pediatry, ale zamiast mojej lekarki siedział jakiś starszy facet na zastępstwie i za wiele inf. od niego nie wyciągnęłam
wiem, że zacząć od jabłuszka i marchewki w malutkich ilościach, ale nie wiem czy zamiast jednego karmienia, czy przed cyckiem czy po?? a co z kaszkami??
dziś byłam u pediatry, ale zamiast mojej lekarki siedział jakiś starszy facet na zastępstwie i za wiele inf. od niego nie wyciągnęłam

, ale jeśli Ty karmisz piersia to ja bym na Twoim miejscu nie dawała jej jeszcze kaszek tylko deserek bym dorzuciła do menu;-) . Ja zaczęłam ja dokarmiać bo nie miałam wyjścia, miałam za mało mleka. A deserek ja daję godzinke po jedzeniu.;-) :-)
:-)
czasem muszę tak kombinować żeby w końcu wypiła że szok!:-( Np teraz jest 11.00 a ona ostatnio wypiła 120 ml mleka ok 6.oo i nie chce jesć. Kiedy byłyśmy w środę na szczepieniu okazało się że od 18.12.06r przybrała 600gr a mamy luty
, zalezy od tego ile i czego zjadla. Mleczka rozrabiam Jej zawsze 210ml i prawie zawsze to wypija. Czasami zostawia z 10-20ml a jak ma zly dzien czy jest chora tak jak bylo ostatnio to je ok 140ml i jest to jak na nia malutko ;-)