reklama

Dieta odchudzająca starającej

Macku, więc kciuki trzymamy by waga się ładnie utrzymywała lub poszła w dół. A jakieś przeczucia??

Bafinko, ja od zawsze tak późno jadam, jak i śniadanie :) Choć to teraz jakby drugie danie będzie. Jem mniej więcej co 3 godzinki od śniadania.

Wikula, ja za to mam ochotę na naleśniki, ale niestety nie podchodza mi te ze skrobią :( ostatnio zgrzeszyłam i jadłam normalne :D

reklama
jestem jeszcze na chwile:tak:
BAFINKA- nie ,nie jetem na III ale tak mnie naszlo na ser a skoro tyle kg juz mi poszlo to jestem zadowolona i wiem ,ze ser mi nie zaszkodzi-na III fazie mozna go dziennie 40 g a ja mam wage kuchenna i wczoraj i dzis jadlam na kanapce po 15 gram bo tyle mają 2 plasterki;-)tak wiec jestem na II fazie i mozna powiedzieć ze "zgrzeszylam "serkiem żóltym:-D

LILITH- ja mam taki przepis na nalesniki-4 lyzki mleka odtluszczonego w proszku do tego 2 jajaka ja dodaje pol lyzeczki prszku do pieczenia i troche cynamonu i soldzika i nie smaze nalesnikow tylko placuszki(jak ziemniaczane) z przepisu wychodzi 8 szt-polecam :)

macku_ CZEŚĆ I DZIEKI ZA PRZEPISY :tak:a gdzie kupilas wage i ile placilas???POWODZENIA JUTRO PRZE WARZENIU- czekamy na info:tak::-p

No pewnie pokazuje za duzo;-)
Mysle, ze nie bedzie wiecej niz bylo. I mam nadzieje, ze bedzie mniej:tak:

na pewno na suwaczku masz za dużo!!!

Mama, to jak zakupię to mleko w proszku, to poproszę o przepis :D Bardzo chętnie wypróbuję :)

Ja przed chwilą skończyłam je jeść, mniamniam!!!

Mama - ty grzeszniku, hehhe ale powiem Ci, że mi sera żółtego też okrutnie brakuje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry