reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
MUSIA- oj tule...ale jak to mówią -pierwsze koty za ploty...nastepny cykl moze bedzie Wasz...;-)smacznego:tak:

BUNIA- hej-my sie dzis jeszcze nie witaly;-)fajnie,ze sie obkupilaś:tak:

@ mi przylazla wiec jutro nie testuje....
Pocieszam się pyyycha rybką
oj przytulam...

wikula mój też się czasem spóźnia jak np sam pojedzie do rodziców... ale ja zawsze biorę pół godz poprawki i dodaje do tej o której miał być....:sorry:
nie ma wyjścia, jakoś trzeba sobie z tym radzić...

Mama - nie wiem czy zauważyłąś, mamy teraz taką samą wagę, dogoniłaś mnie:))

co do spóźniania- mój to robi nagminnie :dry: na szczęście nauczyłam go przez 6 lat naszego związku, że ma mnie informować gdzie jest albo kiedy przynajmniej będzie. bo się martwię. swego czasu traktował to jako kontrolę, ale wkońcu zrozumiał, że to zdrowa troska :-) ale i tak się spóźnia- bo jak on mówi "będę koło 15", to uważa że jasne jest, że 17 też jest "koło" ;-)

bafinka ale z ciebie śliczna babeczka!!
z reszty dziewczyn też- ja to chyba jedyna która rzeczywiście diety wymaga :eek: ale z was pikne kobitki :-D

bafinka a ty prostujesz włosy, powiedz mi jaką byś poleciła prostownicę? taką, która tego mojego barana wyprasowała? bo chcę kupić porządną taką, która mi włosów nie zszopi, ale ładnie wygładzi. bo jednak samej to ciężko takiego owca wyprostować ;-) już niejedną odżywkę używałam- te po myciu, bez mycia, przed myciem i całą gamę podobnego ustrojstwa :dry: i oczywiście jedynym skutecznym sposobem wyprostowania moich kudełków jest pójście do fryzjerki :dry: i bulenie dużej kasy (no bo za takie prostowanie 40zł :szok: jakby nie było, to trwa to prawie 2 godziny :eek: )

ja mam prostownicę babylyss, prostuję włosy codziennie i jestem z niej zadowolona. Zapytaj tez fryzjerki jaką ona poleca. Moja fryzjerka ma świetną (chcę sobie taka kupić, ona może mi ją zamówić), lepsza jeszcze od mojej, kosztuje ok.400zł, ale nie pamiętam jakiej to firmy. Generalnie najlepiej kupić prostownicę profesjonalną, używaną w zakładach fryzjerskich

reklama
no właśnie za taką muszę się rozejrzeć- za profesjonalną prostownicą :tak: bo te moje włosy to sama widzisz jakie poskręcane :eek: ciężko coś takiego doprostować ;-) a właśnie coś koło 400zł mam do przeznaczenia na to, więc poszukam jeszcze. oglądałam na allegro i dość ciekawe były. podpytajcie fryzjerki jakiej firmy są najlepsze- moja teraz pojechała za granicę do pracy :baffled: i nie mam jak się z nią skontaktować :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry