reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Bunia a to co ją zamieściłam to zupełnie odpada??

wiesz, ja mam za bardzo kręcone włosy i za grube, żeby je pomieścić w sprzęcie z suszarką :sorry: muszę mieć porządną prostownicę, profesjonalną :sorry: a w linku do tej co dałaś, to nie ma żadnych informacji, ani nic- samo zdjęcie. chyba że mi sie źle otworzyło :eek: mam takiego barana, że muszę się wysępić na coś porządnego, jak myślę o jakimś prostowaniu a nie czymś podobnym ;-)

ja mam prostownice MOSER typowo fryzjerska..moja fryzjera mi zamowiła...mam ją jakies 3 lata i jestem bardzo zadowolona..ja tez mam naturalne krecone loki..ale proetowanie trwa jakies 30-40 min ;) i wytrzymuja tak 3 dni pewnie jeszcze dluzej by wytrzymały ale musze je myc no nie ? ehhhee:-)

a ja mam zwyklą nie profesjonalną ale przed prostowaniem nakladam taką odrzywkę z firmy fructis konsystencji olejku ale nie przetłuszcza... i jak to wsmaruje a po tem wyprostuje to efekt jest zadowalający:)

bafinka ja też miałam to z garniera :-) ale jak miałam krótkie włoski to działało- potem wychodziło pół opakowania na raz :dry: mam przeogromnie dużo włosów- widać jakiej są długości? no to jak wam powiem, że farby to ja muszę mieć 3 na głowę to uwierzycie? ;-) a jak je wyprostuję to sięgają za ramiona :eek: samo przerzedzanie ich przez fryzjerkę trwało 1,5 godziny. a pasemka? dżizas- jednym słowem napiszę, że jak przyszłam do tego salonu i zobaczyła mnie ta fryzjerka, to zawołała inną :dry: bo wiedziała co ją czeka :-D a ja podziękowałam- jednak najlepsza jest moja koleżanka fryzjerka. ona przynajmniej ma cierpliwość do tego :-D

Zapomniałam Wam powiedzieć , że byłam w galerii na zakupach ( wlasciwie nic nie kupiłam- poczekam na przeceny). Ale w czym rzecz... po raz pierwszy od dawna nie patrzyąłm na siebie w przebieralni z obrzydzeniem. Mój cellulit jest o niebo mniejszy !!! uda , brzuszek też. Z rozmiaru 34 zeszłam na 31 !!!! w innej rozmiarówce z 42 na 38!!!!! jeszcze 5 kg i moze na nowo pokocham siebie!!!!

Buziaki laseczki

Witajcie.
martolinka kupowanie, baaaa nawet mierzenie ubrań o rozmiar , czy dwa mniejszych poprawia humor na cały dzień.:tak:

A ja wbiegłam pochwalić się , że waga dziś pokazała 61,7 kg.:-D po tym wczorajszym kurczaku. :-DAle paseczka nie zmieniam, poczekam do końca P+W:tak:

no właśnie za taką muszę się rozejrzeć- za profesjonalną prostownicą :tak: bo te moje włosy to sama widzisz jakie poskręcane :eek: ciężko coś takiego doprostować ;-) a właśnie coś koło 400zł mam do przeznaczenia na to, więc poszukam jeszcze. oglądałam na allegro i dość ciekawe były. podpytajcie fryzjerki jakiej firmy są najlepsze- moja teraz pojechała za granicę do pracy :baffled: i nie mam jak się z nią skontaktować :-D
ja z moją będę się widziła dopiero przed świętami...
ale wejdź może na jakąś stronę hurtowni fryzjerskiej i tam pposzukaj??

ja mam prostownice MOSER typowo fryzjerska..moja fryzjera mi zamowiła...mam ją jakies 3 lata i jestem bardzo zadowolona..ja tez mam naturalne krecone loki..ale proetowanie trwa jakies 30-40 min ;) i wytrzymuja tak 3 dni pewnie jeszcze dluzej by wytrzymały ale musze je myc no nie ? ehhhee:-)

a po co myć??? hehhe
ja musze codziennie...

Zapomniałam Wam powiedzieć , że byłam w galerii na zakupach ( wlasciwie nic nie kupiłam- poczekam na przeceny). Ale w czym rzecz... po raz pierwszy od dawna nie patrzyąłm na siebie w przebieralni z obrzydzeniem. Mój cellulit jest o niebo mniejszy !!! uda , brzuszek też. Z rozmiaru 34 zeszłam na 31 !!!! w innej rozmiarówce z 42 na 38!!!!! jeszcze 5 kg i moze na nowo pokocham siebie!!!!

Buziaki laseczki

oj wiem coś o tym, jest to mega przyjemne!!
Ja się też pochwalę, ostatnio kupuje spodnie w rozmiarze 36!!!

Mi dzisiaj waga znowu pokazała 61kg, więc spadło, mimo, że jestem na p+w, czyli jest dobrze, znowu się ruszyło i niech spada szybciutko:)_

Mama - a jak u Ciebie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry