Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bunia a to co ją zamieściłam to zupełnie odpada??
muszę mieć porządną prostownicę, profesjonalną
a w linku do tej co dałaś, to nie ma żadnych informacji, ani nic- samo zdjęcie. chyba że mi sie źle otworzyło
mam takiego barana, że muszę się wysępić na coś porządnego, jak myślę o jakimś prostowaniu a nie czymś podobnym ;-)
mam przeogromnie dużo włosów- widać jakiej są długości? no to jak wam powiem, że farby to ja muszę mieć 3 na głowę to uwierzycie? ;-) a jak je wyprostuję to sięgają za ramiona
samo przerzedzanie ich przez fryzjerkę trwało 1,5 godziny. a pasemka? dżizas- jednym słowem napiszę, że jak przyszłam do tego salonu i zobaczyła mnie ta fryzjerka, to zawołała inną
bo wiedziała co ją czeka
a ja podziękowałam- jednak najlepsza jest moja koleżanka fryzjerka. ona przynajmniej ma cierpliwość do tego 
ja z moją będę się widziła dopiero przed świętami...no właśnie za taką muszę się rozejrzeć- za profesjonalną prostownicąbo te moje włosy to sama widzisz jakie poskręcane
ciężko coś takiego doprostować ;-) a właśnie coś koło 400zł mam do przeznaczenia na to, więc poszukam jeszcze. oglądałam na allegro i dość ciekawe były. podpytajcie fryzjerki jakiej firmy są najlepsze- moja teraz pojechała za granicę do pracy
i nie mam jak się z nią skontaktować
![]()
ja mam prostownice MOSER typowo fryzjerska..moja fryzjera mi zamowiła...mam ją jakies 3 lata i jestem bardzo zadowolona..ja tez mam naturalne krecone loki..ale proetowanie trwa jakies 30-40 mini wytrzymuja tak 3 dni pewnie jeszcze dluzej by wytrzymały ale musze je myc no nie ? ehhhee:-)
Zapomniałam Wam powiedzieć , że byłam w galerii na zakupach ( wlasciwie nic nie kupiłam- poczekam na przeceny). Ale w czym rzecz... po raz pierwszy od dawna nie patrzyąłm na siebie w przebieralni z obrzydzeniem. Mój cellulit jest o niebo mniejszy !!! uda , brzuszek też. Z rozmiaru 34 zeszłam na 31 !!!! w innej rozmiarówce z 42 na 38!!!!! jeszcze 5 kg i moze na nowo pokocham siebie!!!!
Buziaki laseczki
Oj nie ładnie!! Na początku bardzo ważne jest, żeby rygorystycznie przestrzegać diety!!!hejka! u mnie tylko 400gr w dół ;( cosik slabo mi idzie...złapalam dola wiec zjadłam kawałeczek drozdzówki![]()