Bafinka
Fanka BB :)
witam się i ja popoludniowo
właśnie wróciłam ze szkoły mózg mi się lasuje.... na śniadanko była owsianka i dewolaj ze szpinakiem musialam sie zapchać zeby w szkole wytrzymać i na obiad rybka
teraz popijam zieloną herbatkę dziś sie nie ważyłam ale mam nadzieje ze cos tak spadlo
gratuluje wszystkim spadków
justa nie łam się na tej diecie zdarzają sie zastoje ale po tem jak poleci to podwójna radość]
lilith trzymam kciuki za staranka
też lubię jajecznice z kurczakiem
wikula ja również uwielbiam cukinie i mam tez przepis na placuszki tylko one wyglądaja jak ziemniaczane jak będziesz chciała dam przepis...
buniu to rzeczywiście masz problem z tymi włosami
choć ja ze swoimi też nie mam łatwo mam ich dużo ale są cienkie i puchate... trudno coś z nimi zrobić...
a tymczasem trzymam za nas wszystkie kciuki żebyśmy przetrwały weekend bez grzechu... bo dla mnie to najgorszy czas...
gratuluje wszystkim spadków
justa nie łam się na tej diecie zdarzają sie zastoje ale po tem jak poleci to podwójna radość]
lilith trzymam kciuki za staranka
wikula ja również uwielbiam cukinie i mam tez przepis na placuszki tylko one wyglądaja jak ziemniaczane jak będziesz chciała dam przepis...
buniu to rzeczywiście masz problem z tymi włosami
a tymczasem trzymam za nas wszystkie kciuki żebyśmy przetrwały weekend bez grzechu... bo dla mnie to najgorszy czas...

, bo ja chyba pierwsze słyszę.
Jak to mięsko wygląda i gdzie je kupujesz?

Muszę poszukać.