reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Jestem juz po wizycie:tak:
Ginek powiedział że endo b.ładne ( nie wiem ile) to chyba ze stresu. PRL powiedział że jest w normie.
Dziś mam 21 dc i widał ładne ciałko żółte:tak:Wiec owulak była:-D
Mamy starać się ile "wlezie"i kolejny cykl mamy odpuścić usg!;-)
W polowie kolejnego cyklu czyli w marcu mamy zjawić się i pewnie wtedy leczenie;-)
No chyba że okoliczności nas zmuszą do wcześniejszego spotkania:-D
Kochane powiedzcie mi czy dziś jak widać to ciałko to też powinniśmy sie starać czy już nie????Bo zgłupiałam:eek:

Hejka! na moje to juz za pozno dzisiaj na starania..dzisiaj to moze byc dla przyjemnosci :-)..no chyba ze masz bardzo dłuuugie cykle to moze cosik jeszcze zskoczy hihi

Sniadanko: gotowane jajeczko, szklanka wody..teraz pije herbatke...na drugie sniadanko mam tosty z szynka...aa i nic mi nie zjechało od wczoraj :wściekła/y:

wczoraj zrobiłam wątróbke ..naprawde dobra :-)
śniadanko: 2 plasterki szynki z indyka z białym twarozkiem z naturalnym jogurtem
na drugie sniadanie 2 tosty i kefir 0%

Witam się:-D
Kochana ja wczoraj miałam odpoczynek od kompa:tak:
Spędziliśmy z M super dzionek:) i zjadłam z nim "normalną" kolacje,ale nie mam wyrzutów sumienia bo było warto:tak:
No ale dziś rygor:)
Od rana: piję kawkę, na obiadek będzie wątróbka z cebulką:tak: a na kolacje chyba owsianka. Się zobaczy:-D

ale co dzisiaj? ja akurat dzisiaj jestem w pracy do 17 a to chyba leci wczesniej...zreszta ja juz tyle wywiadów o ty widziałam, ze jeden mniej nie zaszkodzi...jak w kazdej diecie są plusy i minusy :-) ja sie trzymam..ale cosik pomału idzie..wazne jednak ze spada....od jutra chyba juz warzywka wprowadze ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry