Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wczoraj na obiado-kolacje tez jadłam wątróbke....a dzisiaj w domku wypiłam herbatke, do pracy zrobilam jedna bułeczke dukanowa z szyneczka z indyka i na deser kanapke mleczna :-) mam nadzieje, ze mi wyszła bo zrobiłam wczoraj i nie próbowałam hehe...ja wypiłam wczoraj łacznie jakies 2.5 l i sikałam co chwile hehe no coz...wazne ze waga pomalutku spada

Ojjj Asiiek mnie też się marzy jeszcze 8 kg!!! było by idealnieja poki co wchodze codziennie bo jak widze nawet najmniejszy spadek to mnie motywuje hehe...bardzo pomału mi spada waga...ale to pewnie dlatego, ze niby waze prawidłowo do wzrostua ja chce miec 8 kg mniej..tak jak przed slubem :-)
Razem dojdziemy do celu!!!! Zobaczysz!!!
Kochana masz racje, na wagę nawet nie spojrzęLaseczki ciesze sie , ze Wam smakowała watrobka
suzi nie wchodz na razie na wagewiesz cos ie potem dzieje
Asiek znikniesz nam po tych 8 kgale najwazniejsze zebys sie dobrze czuła
Obejrzaałm w internecie fragment wywiadu z dietetyczka i powiem Wam , zaskoczyłą mnie brakiem dokładnego , merytorycznego przygotowania!!!! powiedziałą za na II fazie mozna jesc owoce? cos tu nie tak
A tym bardziej że jestem przed @, wiec po co mam się dolować...
Aż byłam zdziwiona...