reklama

Dieta odchudzająca starającej

Aaaa..przypomniało mi sie jeszcze ze ta Pani "dietetyk", powiedziała ze skóra traci jedrność na tej diecie - a w książce Dukana jest wyraznie napisane, ze wlasnie nie traci, bo skorze nie brakuje białka, ktore przeciez ja buduje:tak:Chyba chciała zeby do niej isc i jej za wizyte placic prywatnie po 50 zl na tydzień + ułożenie dietki z pare stówek;-):wściekła/y:;-)

reklama
Witam!
Melduje, ze na minusie mam juz 2,5 kg:-D

Dzisiaj zgrzeszylam okrutnie - zjadlam 3 kawalki ciasta:baffled: Ale stawiali w pracy a ja bylam taka glodna... Mam nadzieje, ze od razu nie przybedzie mi za duzo;-) I tak mam juz nauczke, bo kiepsko sie teraz czuje (mysle, ze to po tym ciescie...)

Maćku, być może, jak ja weszłam na kilka dni na urtwalanie i np. zjadłam coś jako królewski słodkiego, czy tez odrobinę słodkiego z masą, to nienajlepiej się czułam. Mdliło mnie i bolał żołądek.

A co do tej skóry, to bzdury ta baba nagadała.. taka skóra to się np. od głodzenia robi, czy też od zrzucenia dużej ilości kg na kijowej diecie. Ja po zrzuceniu 10,5 kg miałam skóre dużo ładniejsza niż przed dieta. Faktycznie wymyślają co tylko można.. ciekawe skąd wzięli tą babkę :D

czesc babeczki
MACKU gratki spadku wagi;-):-):-)
MONISIA- jak tam idzie??;-)

U MNIE PRZEZ 3 DNI WAGA STALA NA 65,200 a dzis mialam rano 65,100-tak wiec niewiele ,ale cos tam zeszlo:tak:
ja jestem na koncówce cyklu wiec teraz od 8dni chyba juz jem W+ P nie robilam 3/3 zeby w razie co sie pozniej nie denerwowac,ale jutro sie okaze co i jak i albo przejde na faza III zeby w ciąży nadal dbac o siebie albo zastosuje 5 dni protein:tak:

witam się z Wami gorąco i ciesze się że Wam dietka sluży i widać efekty. Ja pewnie zastosuję dietę która pomogła mi stracić 13kg, wprawdzie trwało to około roku ale dobre to niż nic. Trzymam za Was kciuki kochane, będę Was podglądać buziaki

czesc babeczki
MACKU gratki spadku wagi;-):-):-)
MONISIA- jak tam idzie??;-)

U MNIE PRZEZ 3 DNI WAGA STALA NA 65,200 a dzis mialam rano 65,100-tak wiec niewiele ,ale cos tam zeszlo:tak:
ja jestem na koncówce cyklu wiec teraz od 8dni chyba juz jem W+ P nie robilam 3/3 zeby w razie co sie pozniej nie denerwowac,ale jutro sie okaze co i jak i albo przejde na faza III zeby w ciąży nadal dbac o siebie albo zastosuje 5 dni protein:tak:
MAMUŚ - no leci, ale mam nadzieje ze jak od dzis mam białeczko pójdzie szybciej!!!! No i za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!

BAFINKA,MONISIA- dzieki:))
MONISIA- fajnie,ze waga leci:):))
powiem Wam,ze jak moj mąż zoaczyl jakie sa u mnie rezultaty a wcale sie nie glodze tez sie zabral za diete-jest na niej 2 tyg i stracil 4 kg:)

mama - czekamy ne wieść, co z @...Obyś musiała przejść na utrwalanie. A spadek masz niewielki bo końcówka cyklu, to myślę też ma wpływ:)

Mnie dzisiaj masakrycznie boli głowa, przez tą okrutną pogodę
i nie mam pomysłu na kolacje...chyba zjem po prostu serek wiejski...

A powiedzcie mi jak wy robicie ta pastę rybne???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry