reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Mama pisała już na innym wątku, że są II kreseczki. Mam nadzieję, że nie będzie się złościć, że to ja wygadałam. Jeszcze raz gratuluję!! I powodzenia na III fazie :)

Wikulaa, gratuluję spadku wagi :)

dozwolone są pomidor ogórek rzodkiewka szpinak szparagi pory kapusta fasolka szparagowa grzyby seler koper wszystkie salaty boćwina bakłażan cukinia papryka marchew buraki reszta jest zabroniona tak jest napisane w książce

monisia- dynię można, ale jeśli nie ma potrzeby to lepiej nie używać. tak to jest z tymi dozwolonymi albo dopuszczalnymi. co prawda u dukana jest dynia, ale zalecane spożycie w minimalnych ilościach. ja myślę, że jak sobie zrobisz taką zupke dyniową to nic się nie stanie :-D

ja byłam we wsi w sklepie i co widze? mąka kukurydziana!! :szok: nie wiem jaka cena, bo ekspedientek w pobliżu nie było, a naklejonej nie widziałam też nigdzie :eek: ale i otręby mają- tylko granulowane, a te dla mnie są ochydne wręcz. jak je kiedyś jadłam to miałam wrażenie, że jem trociny od mojego szczuraska- wyglądało identycznie :dry: ;-)

ale ale- co ja sobie dziś kupiłam. mianowicie na stoisku z pieczywem znalazłam ciasteczka owsiane!! uwaga!! to są takie wafelki, bez cukru, na mące kukurydzianej i... bez tłuszczu z odrobiną miodu!! no w szoku byłam że cos takiego znalazłam. ale po chwili dotarło do mnie, że dużo ludzi jest na diecie cukrzycowej i pewnie tylko takimi "słodyczami" mogą się raczyć.

nie drogie to było- 3zł, a jest tego dużo. jednego już wsiamałam i są pycha. cudnie smakują z tym miodkiem :-D myślę, że jak czasem pozwolę sobie zjeść coś takiego to nie będzie źle :-D

u mnie waga albo stoi, albo idzie powolutku- ja mam tą mechaniczną, więc nie jest tak dokładna. za to jaka radocha jak przez parę dni nic, a tu bach! kilogram mniej ;-)

na obiad wczoraj zrobiłam tortillę :-D dzień warzywny miałam, więc i sałatkę dodałam. sos czosnkowy na jogurcie, kurowe cycko przysmażone pięknie i na naleśniku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry