wikulaa
Fanka BB :)
Ja robie tak - obieram makrele wedzona, dodaje jaja na twardo, posiekana cebulke i zwykle majonez. Na dietce oczywiscie z tego zrezygnowalam i dodalam troche jogurtu i przecieru pomidorowego.
Muszę sobie zrobić tą pastę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robie tak - obieram makrele wedzona, dodaje jaja na twardo, posiekana cebulke i zwykle majonez. Na dietce oczywiscie z tego zrezygnowalam i dodalam troche jogurtu i przecieru pomidorowego.
Muszę sobie zrobić tą pastęDzięki!!
Z nami dasz radę! 7 KG to nie tak dużoOd wczoraj jestem na diecie proteinowej. Według testu będę na niej do połowy stycznia. Mam do zrzucenia 7kilo powinno się to udać już po niecałych 2 miesiącach.Zobaczymy trzymajcie kciuki
![]()

pestki, tez suszę, ale nie wiem tez czy można????witam kochana,ja tylko chcialam napisac ,ze przechodze na faze III;-)ale bede tu nadal z Wami!!
Tulam mocno Kochanie

czyżby wyszły II kreseczki?????witam kochana,ja tylko chcialam napisac ,ze przechodze na faze III;-)ale bede tu nadal z Wami!!