reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
SERGEEVNA- wyglada bardzo apetycznie!!!w weekend sie za nie wezme:))juz wiem czym sie bede zajadac jak mnie najdzie ochota na slodkości:))

dobranoc babeczki,do jutra!!
na pewno bede z Wami pisac i szukac przepisów dla kobietek w ciąży...

chcę dziś zrobić spagetti z mięskiem i pomidorkami, ale nie wiem jak zrobić makaron :eek: myślałam, że może tak jak zwykle makaron- że jajko i mąka, ale tym razem kukurydziana. podsuszyć i gotowe, ale nie wiem czy z tą kukurydzianą wyjdzie tak jak z normalną :sorry: co myślicie? jeszcze poszukam jak zrobić makaron, ale myślę że spróbuję zrobić tak jak piszę :baffled:

Bunia- CZESC ja mam taki przepis na makaron
1 cale jajko
2 lyzki otreb ows
1 lyzka otreb pszennych
1 lyzka chudego serka homo,lub jogutru 0%

wymieszac serek jajka i otreby-odczekac troche.wlac na rozgrzana patelnie,zmniejszyc ogien,odczekac az sie usmazy ,potem pokroic w paski jak makaron :)

A jak tam w cm?? mierzysz się??
MI się wydaję, że ważne że waga leci a nie stoi :)
I zaobserwuj jak to się ma odnośnie straty na cm, bo czasem waga stoi a tłuszczyk się i tak spala :)

Bunia- CZESC ja mam taki przepis na makaron
1 cale jajko
2 lyzki otreb ows
1 lyzka otreb pszennych
1 lyzka chudego serka homo,lub jogutru 0%

wymieszac serek jajka i otreby-odczekac troche.wlac na rozgrzana patelnie,zmniejszyc ogien,odczekac az sie usmazy ,potem pokroic w paski jak makaron :)

ja mam ten sam- za przeproszeniem to o kant tyłka rozstrzaskać :dry: porażka. zmarnowałam tylko jajka i otręby :-p

zrobiłam makaron jak makaron- jajko i mąka kukurydziana. pokroilam w cieniutkie paseczki (dość długie, bo to na spagetti), obsypałam mąką i teraz się suszy. mam nadzieję, że się nie rozpierdzieli podczas gotowania. ale myślę, że jajko się zetnie i będzie dobry makaronik :baffled: bo jak nie to się wnerwię i zjem normalny makaron na dzisiejszy obiad. a co! kurna chata- najwyżej wolniej będę chuść :-p

A jak tam w cm?? mierzysz się??
MI się wydaję, że ważne że waga leci a nie stoi :)
I zaobserwuj jak to się ma odnośnie straty na cm, bo czasem waga stoi a tłuszczyk się i tak spala :)
W cm raczej leci, bo widać, ale mi o wagę kurcze chodzi, bo ja tak mam ze waga nie leci a chudne - beznadzieja!!!! Co robię żle ze waga tak wolno spada????

reklama
MONISIA-mi waga spadla o 4 kg a potem ponad 2 tyg stala na 66kg ale potem ruszylo i dzis mam 64,700...
najwazniejsze jak pisala LILITH ze spada..ja najbardziej widze po udach i brzuszku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry