Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale tak mi zasmakował, że się nie mogłam powstrzymać ;-) w sobotę po szkole jadłam śledzika i popijałam żurkiem. wczoraj zjadłam śledzia i zapiłam colą, a dziś... zjadłabym go z cebulką w jogurcie, ale nie mam jogurtu a do sklepu mi się nie chce
tak go sobie wszamam 
może dlatego chudnę ;-) czuję już po spodniach że schudłam- nie uciskają mnie tak. przed lustrem też wydaję się sobie taka ładniejsza i, jakby to opisać :-> " jędrniejsza"
brzuch mam mniejszy, tyłek też i uda. nawet małżon zauważył i chodzi za mną i mówi jaką to mam pupę teraz fajną ;-) no i jak się tu nie motywować, skoro same zmiany na lepsze?
jestem w szoku, bo mam problemy ze snem. przynajmniej do niedawna jeszcze miałam. może i na to dietka wpływa? ale kurcze, ile kaw trzeba wypić, żeby nie spać cały dzień?

Ale mysle ze wszystkie jestesmy...taakie rezultaty motywuja i cieszą!!!!BUNIA- no to super ,ze sa takie piekne efekty dietya co do spanie to moze........
Ty wiesz
MONISIA- sernik??ten co ostatnio robilas??????kusicielko Ty
![]()
dodałam więcej słodziku, bo był mało slodki, więcej maki kukurydzianej i więcej proszku do pieczenia....czekam na efekt... jak spróbuję, to opowiem, czy dobry

ale kusicielko -bo tez bym zjadla a nie mam wszystkich skladnikow
a z moim dzisiejszym nerwem nie chce mi sie jechac do sklepu...ale nic to-jutro sie zaopatrze w c tam trzeba a tymczaem czekam na opis jaki Ci wyszedl;-)JA tez dzisiaj mialam udko na obiad.ja wlasnie wstawilam udo kuraka do piekarnika)

Jeden budyń chyba nie zaszkodzi, chociaż one są chyba ze skrobii ziemniaczanej robione...??JA tez dzisiaj mialam udko na obiad.
Moj brat sobi zrobil nalezniki i narobil mi takiego niesamowitego smaka, ze szok! Musze tez sobie upiec, tylko nie wiem czy probowac na tej skrobi kukur. czy jednak kupic make... Bo w koncu chyba wiem, dlaczego te moje wypieki mi nie wychodza (tzn opadaja po wyrosnieciu). To wina wlasnie tej skrobi!!! We wtorek zrobilam buleczki i dodalam troche skrobi i wyszly plaskie, kruche ciastka, zamiast buleczek;-)
A wczraj na kolacje zrobilam sobie budyn! W skladzie nie mial cukru i poslodzilam go slodzikiem, wiec chyba oki? Co myslicie?

jednak więcej słodziku i cuuudooo wyszło!!!!