hej dziewczyny,
tez sie zbieram, zeby zacząć

Maćku! super, że założyłaś temat.
Przeczytałam kilka pierwszych stron wątku, wszystkich nie dam rady. No i jedno pytanie - o jakim grilu wy mowicie?
A jeszcze gdzies cos bylo o wiszącej skórze... w mojej pracy kilka bardzo otylych pan poszlo na te diete kilka miesiecy temu, niestety nie cwiczyly w tym czasie nic a nic - wisi im na ramionach najbardziej, reszty nie widzialam ale jedna z nich mowila, ze fajnie nie jest. Troche ruchu jeszcze nikomu nie zaszkosziło! Steper jest tani i mozna nawet tv jednoczesnie ogladac albo BB czytac

mnie akurat bardziej mobilizuje siłownia - taka chwila dla mnie, potem sauna - chodze kilka razy w roku i szybko ochota mi przechodzi ale moze w koncu uda mi sie tak czas zorganizowa, zeby na wszystko starczylo.
wiec dziewczyny - jesli macie do zrzucenia duzo, dieta na ponad 200 dni pomyslcie o cwiczeniach, - na pewno nie zaszkodzą.
Lilith - dzieki za ksiazki! juz myslalam, ze bede musiala czekac na wycieczke do Polski
a olej parafinowy gdzie kupujecie? w aptece?
i chcialam tylko powiedziec, ze gdyby ktoras z was miala problem z testem po francusku, to sluze wszelka pomoca. do plynnosci we francuskim jeszcze mam kawalek ale z takim testem bez problemu pomoge.