Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.oj i mi przywoził tata taka czekoladę. ale ja tu se podobna kupuje. z chrupkami i orzechami. i jest przepyszna w LidluJustYs- jak ja uwielbiam białą czekoladę,szczególnie z chrupkami.Pamiętam jak lata temu tata mi w Niemczech kupował.Hmmm ale się rozmarzyłam.
ja jak sie bym zamknęła z papieroskiem to to by byl początek powrotu do palenia.Natomiast marze o tym ze jak juz urodze i odkarmie zamkne sie szczelnie i zapale sobie jednego malboraska z pyszna kawusia. W błogiej ciszy i spokoju. Jednego, ktory czeka sprzed ciazy dzielnie przez caly ten czasTak sobie marzę
![]()

Masz racje, ze w lidlu można kupić pycha słodyczeoj i mi przywoził tata taka czekoladę. ale ja tu se podobna kupuje. z chrupkami i orzechami. i jest przepyszna w Lidlubo tu tylko w Lidlu sa niemiecki produkty i dzięki temu to mój ulubiony sklep bo jednak smakowo Niemcy bardziej zbliżone do Polski niż Francja.
i nawet chleb maja tam smaczny!!!