Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bylam dzis u lekarza z malym bo od tygodnia mi sapie i stęka; i kij wie czy to kolka czy wzdecia ale eskuminan czy jak mu tam nie dziala; ani herbatka z Hipp na poprawe trawienia no nic nie pomaga nie wspominajac o masazach i męczarni dziecka; to babsko stwierdzilo ze sie nie dziwi iz ma kolke jak tak duzo je !!! co ja mam go glodzic do cholery; nie dostalam recepty na witamine D3 ani slowem nic nie wspomniala o niczym; ale mam prosbe do mam mogących zalatwic ten SAB; zaplace za niego czy to wplatą na konto czy przy odbiorze wszystko mi jedno; nie mam nikogo ani w niemczech gdzie tez jest ani w czechach; POMOZCIE kubusiowi bo juz nie wiem jak mu pomoc; ta cholera nawet na plesniawki mu nic nie dala a mowilam ze aftin mi nie dziala !!! eh mam dosc trzeba bedzie zaczac gdzies prywatnie chodzic; nie wspominajac ze w przychodni są schody !!! gdzie trzeba wtachac wozek z dzieckiem i podwojne drzwi jedne otworzysz drugich za cholere i tak te pierwsze sie zamkną