Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny kilka stron wcześniej pisałam na temat przesunięcia.
Martruda, lekarz nie stwierdzi przesunięcia, bo oni w to nie wierzą, no chyba że to będzie lekarz i masażysta w jednym;-) .Moją małą nastawiał masażysta.
Dziecko mi płakało dzień i noc, spać nie mogła, nerwowo ssała cyca i generalnie wiedziałam że coś jest nie tak, a poniewaz kolka nie trwa 24 godziny na dobę, więc trzeba było szukać innego wytłumaczenia jej płaczu. Sama bym nie wpadła, żeby iść sprawdzić czy nie jest przesunięta, bo ja tez wcześniej o czymś takim nie słyszałam,znajoma nam doradziła i trafiła w 10.;-)Renee, a co cię skłoniło, żeby pójść do masażysty?
Zdrowa dziewucha :-)Edi przeczytaj co napisałam w wątku "samopoczucie rozdwojonej mamy" na str. 50;-)Renee proszę napisz jeszcze raz o co chodzi z tym przesunięciem bo ja nie bardzo rozumiemmoże mój Wojtek tez jest przesunięty
![]()