Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pale 7 lat
i nigdy nie próbowałam rzucac! jedyny okres nie palenia to ciąza. po ciazy 1 papierosa zapaliłam miesiac po
teraz nie pale nałogowo
jedna paczke mam na tydzien a czasami nawet dwa. Pale ile mam ochote a zazwyczaj jest to pól papierosa. nie ciagnie mnie mocno ale jak jestem gdzies w towarzystwie -palę tak chyba z przyzwyczajenia
hmmmmm
ale ogolnie super!!! hotel śliczny i przepiekny same ohhh ahhh i juz nawet wymyslilam prezent na rocznice dla m no i przy okazji dla siebie! wynajme tam pokoj na jedna noc pojdziemy sobie na kolacyjke pobaraszkujemy
albo waga była popsuta

serio?! Jestem wcieleniem zła;-)

Paaulisia a w jakim to bylo hotelu? Qubus? I co to była za impreza jeśli można spytać??nooooo po imprezie super tylko jedzonko jakies takie nie za bardzoale ogolnie super!!! hotel śliczny i przepiekny same ohhh ahhh i juz nawet wymyslilam prezent na rocznice dla m no i przy okazji dla siebie! wynajme tam pokoj na jedna noc pojdziemy sobie na kolacyjke pobaraszkujemy
![]()
tylko ceny jakies takie przerażajace![]()

musze m zapytac bo to od niego! ogólnie hotel super tylko jakos tak jedzenie mi do gustu nie przypadło;-)
choc jakos nieswiadomie