Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Przez link nie moglam się dostać. Coś mi nie wyświetlał nowego watku[emoji53] Znalazłam Was przez przypadek przeglądając forum. Na to wyglada, ze jesteście na mnie skazane[emoji4][emoji38]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej hej... 2 razy bliźniaki to masz niezłą kumulacje... fajnie że pomagają wam dziadkowie... Ja na codzień jestem sama z moją trójką i gdyby nie starsza córa nawet do sklepu bym nie mogła wyjść na spokojnie.Dzień dobry wszystkim!
Kiedyś tutaj pisałam, ale rzeczywiście wątek ucichł, teraz taka fajna reaktywacja, że aż chce się wracać
Jestem mamą piątki, najstarszy ma 6 lat, potem bliźniaki (parka) 4,5 roku i jeszcze jedne bliźniaki (też parka) 3 lata. Jestem mamą pracującą, dzieciaki wszystkie w przedszkolu. W trudach życia bardzo pomagają nam nasi rodzice.
Pozdrawiam Was wszystkie, szczególnie mocno trzymam kciuki za ciężarne![]()
Witaj milla76, czy '76 to Twoj rocznik?Dzień dobry wszystkim!
Kiedyś tutaj pisałam, ale rzeczywiście wątek ucichł, teraz taka fajna reaktywacja, że aż chce się wracać
Jestem mamą piątki, najstarszy ma 6 lat, potem bliźniaki (parka) 4,5 roku i jeszcze jedne bliźniaki (też parka) 3 lata. Jestem mamą pracującą, dzieciaki wszystkie w przedszkolu. W trudach życia bardzo pomagają nam nasi rodzice.
Pozdrawiam Was wszystkie, szczególnie mocno trzymam kciuki za ciężarne![]()
Witam!
Pododawalam Was!
Magnez pomaga, ja w ciąży brałam dużo i byłam spkojniejsza i bez skurczu i nóg i brzucha.
U nas dziś żarówka; duszno. Piję kawy się.
@Heda Morze, to ją to nazywam, że to Twór żywy i trzeba mieć respekt i oczy na okolo głowy. W ostatnich okolicznościach to Mam wrażenie, że moment nieuwagi i nieszczęście gotowe. Nad wodą tak samo.
@Halszka_00 Ja się bardzo zawiodłam na chrzestni u córki. Ja wiem, że nie każdy poczuwa się do obowiązku wynikających z bycia rodzicem chrzestnym ( albo nie wie o tym, że ma obowiązki względem dziecka a nie tylko prezenty) A my bardzo zwracamy na to uwagę. Wiem, czasy są inne...ale ja jednak upieram się na dobrą decyzję. Lepiej wybrać jedną parę czy osobę ale taką, na której będziecie mogli polegać w razie sytuacji x i będą dla dziecka przykładem do naśladowania i obecności w jego życiu nie tylko w.dni chrztu, komunii i ślubu.