reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Dzidzia czerwiec 2006

NEMEZIS mnie to chyba juz witac nie musisz ;) a co do opinii na temat usg i mozliwosci uczestnictwa w nim malzonka to wpelni sie z toba zgadzam i tez uwazam wszelkie ograniczenia za dziwactwo. Ja wprawdzie na wizyte dzis ide sama bo nie mam pewnosci, ze mi usg zrobia a cala wizyta ma trwac i tak ponad 2 godziny i przypominac troche wywiad. Jak bede po to zdam relacje.
A swoja droga to milo mi slyszec, ze nie jestem osamotniona w tym prawie bezobjawowym przebiegu.
ANIASORSHA ja wiem, ze grunt to myslec pozytywnie ale ja jestem urodzona pesymistka no i jakos nawet sie boje miec nadzieje. Ale jeszcze kilka godzin i wiele sie wyjasni.

reklama
Witam. byłam dziś na USG i widziałam moje bobo a co najważniejsze jego bijące serduszko!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale strasznie boli mnie jajnik i okazało się że mam ciałko żółte torbielowate???? może coś słyszałyście na ten temat??? Moje bobo jest prawdopodobnie młodsze niż wynika to z daty ostatniej miesiączki więc dziewczyny z końca listy może się zamienimy miejscami. pozdrawiam wszystkie dziewczyny i fasolki

SUMKA gratulacje widoku i serducha.
Ja donosze tez pozytywne wiesci bo w koncu mam pewnosc ze ta moja ciaza to nie zadna wydumka. Na USG maluch ma 1,69 cm co odpowiada 8t2d ciazy. Serducho bilo ladnie, choc troche szybko - 178 BPM - male widocznie berdziej zestresowane niz mamuska na wizycie. Wiele nie powiem bo dzis mialam kontakt jedynie z ludzmi od USG a na zdjatka lekarz spojrzy dopiero w poniedzialek. Najwazniejsze, ze jest i chyba ma sie dobrze.
Wkleje zdjatko jak sie doinformuje jak trzeba ale to pewnie dopiero za kilka dni bo dzis wybywamy na dlugi wekeend wiec lece sie pakowac. Mam nadzieje ze male przetrzyma swoj pierwszy lot ;D

Witam dziewczyny!

A nie mówiłam, że z fasolkami będzie ok? :) bardzo się cieszę!! Moja fasolka chyba też ma się dobrze, a w każdym razie nie buntuje się jakoś. Dzisiaj nawet pozwoliła mi coś zjeść :) W nagrodę postanowiliśmy z mężem zabrać ją na długi weekend pierwszy raz w góry. Tak więc będziemy się całą rodzinką wspinać na Turbacz i podziwiać jesień.

Jak zeskanuję zdjęcie mojego Maleństwa, to wkleję, żeby Wam się pochwalić.

Jeszcze raz gratuluję!!

Witajcie babeczki! Życzę udanego długiego weekendu we troje :-) Trzymajcie za mnie kciuki bo dziś po raz pierwszy idę na USG!!!!!!!! Do usłyszenia!

Hej dziewczynki! Oto mój malutki Maluszek! I'm so happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D ;D Gin powiedział że ma ok 3 tyg.  ;D ;D ;D Pozdrawiam!
img002a5wp.jpg

jejku jakie malenstwo!malenkie, malenkie!Ja swojego w takim wczesnym stadium nie widzialam, ale juz 15.11 :D
do tego czasu to ta moja dzidzia bedzie calkiem duza ;D
Nemezis to na kiedy masz teraz termin?A bylo widac serduszko chociaz troche?Bo ono mniej wiecej wtedy zaczyna bic, ale moze jest za male,zeby zobaczyc jeszcze.

reklama
Niestety nic jeszcze nie widać tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Nawet samego zarodka nie widać. Pan ginekolog powiedział że to dopiero 3 tydz a może nawet niecały 3. Nie wiem dokładnie bo - jak pisałam na BB testy owulacyjne skończyły mi się w 14 dniu na wyniku ujemnym, więc nie wiem którego miałam owu. Podejrzewam że ok. 16dc co by się zgadzało że 3 tydz. Mam nadzieję że wszystko będzie ok, bo siostra mojego męża straciła swoją dzidzię w 5 tyg. i się bardzo denerwuję jak się moja rozwija.

Do góry