reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
no, juz z całkiem duuużej góry!

nie przywieźli dziś łóżeczka bo szczebelki robi :( :(

musicie cioteczki na zdjęcia w takim razie poczekać

cierpliwie czekamy!
moje łóżeczko jutro będzie malowane do końca,potem je ozdobię i wstawię fotki. Dzis przymocowaliśmy światełka w kształcie kwiatków na ścianę,powoli cos się już w kąciku Oliwierkowym kształtuje ;)

Ja kupowałam od -nadia dwa komplety dużej pościeli dla swojej córci (150/200)i naprawdę polecam wydaje mi sie że te malutkie są też z tego samego materiału szybka dostawa naprawdę super

Ja od mamo-tato kupiłam 2 komplety pościeli i prześcieradła, też jestem zadowolona zarówno z zakupów jak i ze sprzedawcy.

dzięki dziewczyny :)

Edit jeszcze jedno pytanie: dokupywałyście dodatkowy ochraniacz do łóżeczka, czy zostawałyście przy tym pojedynczym, który wchodzi w skład kompletu pościeli? ja się właśnie zastanawiam czy ten połówkowy wystarczy czy może dokupić...
ech, same dylematy ;)

reklama
Do góry