reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Witam się wieczorowo.
Nie mam czasu z Wami pisać.
Nieraz tylko poczytam przelotem.
A dziś
Nic nie poczytam,bo nie jestem w stanie.

Dziś byłam na pogrzebie mojej przyjaciółki mamy.
Młoda była -mogła jeszcze pożyć....
Strasznie mi ciężko,bo była dla mnie jak druga matka.

Jutro Klaudia o 13 kończy szkołę a o 14.40 Kubuś ma diagnozę SI.
Znów przede mną maraton po za domem.:szok::szok::szok::szok:
Jak Klaudia się zlituje i zgra na kompa fotki z wypadu na mazury to Wam troszkę wkleję.
Tymczasem uciekam.
Dobranoc.

As przykro mi z powodu śmierci mamy twojej przyjaciółki, eh w tym naszym życiu tak się czasem dziwacznie dzieje:-(

Ja nareszcie mam trochę więcej czasu więc mam zamiar zaglądać częściej ale chyba niebardzo mam po co bo nikt inny tu nie zagląda:-(

Trzymam kciuki za jutrzejsza diagnozę Kubusia, daj znać co i jak.

Mój Kuba ma zakończenie szkoły jutro o 9, nawet wierszyk mówi:-), a o 17 idziemy na rodzinne, pożegnalne ognisko zerówkowiczów. Może byc wesoło. Dobra uciekam. Pa

Czesc babeczki:-)
Ale u Was juz wakacjami pachnie:-D:-DA u Nas jeszcze miesiac:tak:No ale oni za to w ciagu roku maja wiecej wolnego,ostatnie wolne mieli na poczatku czerwca 7 dni:-)

AS-bardzo mi przykro z powodu mamy twojej przyjaciolki,tym bardziej ze byla tobie taka bliska:-:)-(

ASIK-oj,po Twoich postach,dokladnie ilosci ,widac ze juz wakacjujesz:-Dapogoda jaka macie??wakacyjna czy nie bardzo??
Oj uparciuch z tego Twojego Mateusza:-D:-Ddwa tygodnie:szok::szok:no ale za to Ty mialas spokoj:-D:-Di sobie wczasowalas:-D:-D

A tutaj nie ma piaskownic na placach zabaw:no:ze wzgledow higienicznych:baffled:

No to i ja się witam!!!

Dziś mam małe urwanie głowy bo i rade mam dzisiaj i urodziny teściowej i ognisko Kuby a do tego moja mama się rozchorowała. Zajrzę do was wieczorkiem.
Buziaki

Hej laseczki.....

Tati usypia to może będzie chwilka na BB.......

nadrabiam

Doris niestety Wiki jeszcze w domu.....ma strupki.....i nie wiem czy jutro prowadzać ja na to zakończenie roku :dry: Ich pani mówiła ze tak.........ale jest kilkoro dzieciaków które nie chorowały......lub rodzeństwo i na zebraniu ( jak juz chyba wspomniałam) pewna matka była bardzo zbulwersowana jak to chore dzieci mają przyjść?
Tez bym tak chciała żeby mi Tati 2h przy nodze siedziała :-D ale ona to mało czego się boi a jak piasek widzi to zaraz buty zdejmuje :szok::tak:
Nie ma piaskownic dla dzieci :szok: a to czemu? doczytałam.......i tez tak pomyslałam.....
Co do Londynu to chyba tez średnio by mi sie chciało gdybym nikogo nie znała :dry: ale zeby bez dzieciaków......to ja mam tak rzadko taką okazję......do tego Tati do aniołków nie należy więc bym korzystała:-p

Jeszcze miesiąc szkoły :szok:uuuuuuuuuuuuu

Asik oj te zawodne kompy :no:
Masz rację chory facet to porażka.....mój teraz ma awarię z paluchem..........tak sobie młotkiem przyfasolił ze mu cały paznokieć:baffled:schodzi.........i paluch fioletowy
U mnie jest tak ze jak wyjdę to dzwonie ciągle czy aby Arek dobrze Tati pilnuje.......bo ona jest po prostu istny zywioł i chwilka nieuwagi......a faceci chyba bardziej luzacko podchodza do niektórych spraw....... móie ze coś nie zdązyłam ........to mój się czasem dziwi przeciez cały dzień w domu siedziałam :angry:

AS mi róniez bardzo przykro :-(
Jak tam Kuby diagnoza???? no i zakończenie roku Klaudii?
Poproś córkę i zgranie fot......chętnie obejrzymy!

Asik to masz dzis pracowity dzień........jak tam Kubuś wierszyk powiedział? ;-)
U nas miało być ognisko........ale ospa wszystko popsuła :wściekła/y:
Jak się mama czuje? jak ognisko.......i co teściowej za prezent sprawiłaś? opowiadaj......o ile znajdziesz siły wieczorem......:-D

Asiulka miało być pózniej i gdzie jestes?

reklama
Dziewczyny,choróbsko mnie rozbiera jakieś bo czuję się okropnie.:-(
Boli mnie gardło,mam taką chrypę że ledwo mówię.Głowa już ze trzy dni mnie ćmi,i leje mi się z nosa.Kaszel mam jak stary gruźlik.
Normalnie wysiadam.Nic mi się nie chce.Do tego Emil też marudzi przez katar i w ogóle jest super.

Już Wam nie marudzę.
Uciekam
Buziaki.

Do góry