reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

U nas ok.dzień zleciał szybciutko,teraz już wcześniej się ściemnia,to jakoś tak szybko leci.
Maciuś zadowolony,ze szkoły.W sumie wielkich zmian u niego nie było,bo ta sama,Pani,ci sami uczniowie tylko sala im się zmieniła.Teraz już śpi bo jutro na 8 do szkoły.Będą tak chodzili cały czas:biggrin2:
Pozałatwiałam dziś trochę spraw,to odnotowanie,MOPS i podjechałam zwiększyć sobie prędkość neta,z 1 mb,na 2 mb,za tę samą cenę 59zł,tak mi kobitka w kablówce mówiła jak byłam ostatnio(w połowie sierpnia)a tu niespodzianka tamta promocja się skończyła i mam za 59,90 prędkość 8mb/s,nieźle co??:-p:biggrin2:

reklama
Cześć dziewuszki:-):-)
U mnie dzisiaj cały dzień lało i wiało:wściekła/y:normalnie jesień :wściekła/y:
MONIA,MAŁAULKA-troszkę duża jest różnica w klasach miedzy naszymi dziećmi:eek:Na jakiej zasadzie u was to jest??

PAULA-oj się nacierpiała Wiki z tym zębem:-(:shocked2:
Dla mnie najgorszy ból to jest ból zęba i ucha:-(No to kiedy dziewczyny idą do swojego pokoju?/
No to kiedy Twój wyjeżdża??

ASIULKA-tak to jest z tymi wydatkami:wściekła/y:u mnie też pzrważnie wszystko się na raz sypie:-(
Jak wróciliśmy z Polski to zepsuł nam się wzmacniacz do tv,potem jak to się naprawiło ,to popsuł się pilot:-D:-Da potem żeby było śmiesznie zaczeły nam w telewizorze kolory zanikać:-D:-Dale też się na to sposób znalazł:tak:
Ja tam nie narzekałam na brak telewizjii,bo mogłam wtedy coś innego w domu porobić ale J to myślałam że wyjdzie z siebie:-Dale się z Niego śmiałam:-D:-D

Ja właśnie też chciałam Kubę zapisać na tenisa,ale wolał piłkę:tak:Więc nic na siłę:-)
No i na naukę pływania chciałam go zapisać,ale tutaj dziwnie to jest bo lekcje trwają tylko 30 minut:crazy::shocked2:A co to w sumie jest 30 minut,zdąży się tylko zanurzyć i już wychodzić z wody musi:confused2::eek:
No ale w sumie przydało by się jakby ktoś go nauczył:cool:

ASIULKA- i co z tym zamkniętym??
To wcześnie Maciek kończy szkołę:-)Mój Kuba to codziennie o 15.10 i potem na nic mu czasu nie starcza:-(

AS-ten Wasz Kuba to jest nadwyraz inteligentny chłopak:tak:

AFTK-mój Kuba też nie chciał iść do szkoły,ale wyszedł dzisiaj zadowolony

ASIULKA- i co z tym zamkniętym??
To wcześnie Maciek kończy szkołę:-)Mój Kuba to codziennie o 15.10 i potem na nic mu czasu nie starcza:-(

Jest już grupa utworzona tylko są jakieś kłopoty,tak mi pisała admin,jak to naprawią to będziemy miały zamknięty,jestem w temacie także jak cos to dostaniecie zaproszenia,
Tak Maciuś kończy dość wcześnie, najpóźniej kończy o zajęcia o 12.35 we wtorek i piątek.

Ostatnia edycja:
witam z ranka tradycyjnie!
zaprowadziłam syneczka na autobus i pojechał do szkółki;-),(mieszkamy w małej wiosce w której nie ma szkoły,oddalona ona jest o 8km,mamy wiec autobusy i panie które zawożą i przywożą nam dzieciaczki pod sam dom) zadowolony i chętny wiec chyba minął mu stresior pierwszaka!!

a z tymi ząbkami..ehhhh mój synek tez ma przeżycia:eek:-na szczęście trafiliśmy na dobrego stomatologa do którego Fifi idzie z chęcią i bz strachu więc jestem już spokojna!

Dziekuję za zaufanie :zawstydzona/y:. Choc mało się znamy to jednak myślę iż zdąrzymy poznac się. :tak::-):-)

Brak czasu nie pozwala mi na zaglądanie wszędzie tam , gdzie mogę :no:i odpisywanie każdemu z osobna:-(, dlatego w celach informatycznych co u nas zapraszam na wejście w mój profil i wczytanie się w posty jakie dzis napisałam....:sorry:

Ostatnia edycja:
Witam się już po pracy:-)

Usiłowałam zajrzeć do was wczoraj ale po 30 minutach oczekiwania na wejście na stronę bb spasowałam:shocked2: Kurcze chyba nie ominie nas zakup nowego komputera bo z tym to już nie można współpracować:no: A tu jak się wali to wszystko naraz!:-( Najpierw komputer, potem pralka teraz drukarka:wściekła/y:

Nowy rok szkolny u nas zaczął się od znaczącej zmiany- przenieśliśmy Kubę do innej szkoły, bliżej naszego nowego miejsca zamieszkania a też i ze względu na jego problemy z chłopakami z tamtej klasy i muszę wam powiedzieć, że przynajmniej po tych dwóch dniach Kuba jest baardzo zadowolony:tak:
Tak sie mowi ze nieszczescia chodza parami a u Ciebie nawet trojkami poszło:-)
A Kuba sobie poradzi napewno!!
Hejka z placu boju.
Asik ja kochana migrenowe mam te bóle:wściekła/y::wściekła/y: IBUM Forte pomaga.
Ja też takie bóle mam:no: i u mnie nurofen forte:no:
U mnie wczoraj awaria była Wiki ząb rozbolał........do tego śmieszne bo jakieś 3 h wcześniej ja byłam na kontroli u stomatologa i zabrałam ze sobą młodą, zeby zobaczyła czy trzeba lakowac , czy jeszcze nie...

Wieczorejm płacz ze hej.......dałam nurofen i jakoś minęło............w szkole spokój......choć uprzedziłam panią ze moze być problem i jakby coś zeby do mnie dzoniła....po szkole dentysta i zatrucie.......i mimo leków kolejna godzina płaczu:szok::crazy::unsure: no ale juz oki i byle tak dalej.....

Zaliczyłam wreszcie aptekę.......i moja szczepionka plus leki dla mojego męza na wyjazd ( tzn jakies przeciwbólowe, goraczkowe zaplne itp) to :szok: koszt 340 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: załamka
Wow, ale Cię skasowali w tej aptece:szok:

Biedna Wiktoria to się biedulka nacierpiała:no:

U mnie dzisiaj cały dzień lało i wiało:wściekła/y:normalnie jesień :wściekła/y:
MONIA,MAŁAULKA-troszkę duża jest różnica w klasach miedzy naszymi dziećmi:eek:Na jakiej zasadzie u was to jest??

P
U nas też pogoda podobna do Waszej, zimno buro i ponuro:no:
U nas to jest tak że dziecko które ukończyło do września 4 i pół roku tak jakmoja Karolina jest z kwietnia to może iść już do obowiązkowej klas "junior infants" następny rok to "senior infants noi potem już normalnie pierwsza i teraz druga klasa, i do 6 chodzi do tej szkoły a potem idzie do college (nie wiem jak to się pisze:zawstydzona/y:) a dalej to potem pewnie studia tego już nie wiem bo nie planujemy tu tak długo być:tak::tak:

Witam w sobotę M jest dziś w domu to jak Lenka się wyśpi zabieam go na zakupy wczoraj byłam z Lenką i kupiłam sobie butki a dziś musimy węgiel do kominka kupić, bo zimno się już całkiem zrobiło, noi jeszcze go pewnie na coś naciągnę
teraz zmykam jakiś obiadek zrobić, miłego dzionka, papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry