reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam sie z kawką poniedziałkowo.

U nas dziś zapowiada się ładny dzień.Od samego rana świeci słoneczko.
Mąż w pracy,Maciuś w szkole,Emilek urzęduje tutaj koło mnie.A ja piję kawusie.
Emilek przez sobotę i niedzielę nie spał w południe wcale.
Wczoraj koło 18 Maciuś przychodzi do mnie do kuchni,i mówi "mamusia Emilek śpi"-no to ja idę do pokoju i rzeczywiście juz go sen zmorzył i przysnął.Ale mówie że jak teraz uśnie to prześpi sie ze 2 godziny minimum,i co wstanie koło 20 i będzie wojował do 1-2 w nocy.I obudziłam go ,był taki rozkojarzony,spał tylko 10 minut.
R.wziął go do teściów żeby się zajął czymś i nie usypiał i udało się
Poszedł spać o 20.20,i spał sobie do rana.

Laski a Wam jak minął weekend.

progress.gif

reklama
hej laski

gabi śpi to mam chwilke dla bb

weekend spędziłam bardzo miło w sobote przyjechali znajomi i była mała impreska .......a w niedziele pojechałam do kupeli z którą nie widziałam sie 13 lat:szok::szok::szok::szok::tak::tak:
nie mogłyś my sie nagadać tak my nadawały jak stare patefony hahaha:-):-) i przynajmniej odpoczełam od domu i dzieci taki wypad od czasu do czasu wskazny

a dzisiaj mam taki zapał do pracy okna pomyłam do których od x czasu niemogłam sie zabrać:tak::tak::tak: obiadek już gotowy pranie zrobione :cool2::cool2:

PAULA gratuluje pracy

ATFK niezły pomysł na przerobienie piwnicy na pokoiki.....a kto na taki pomysł wpadł

AS ale ty zdolna bestia jesteś:tak::tak:

Hej kobitki witam po weekendowo!!!

Ja po tej imprezowej sobocie miałam mega zabieganą niedzielę i nawet nie zdążyłam do was zajrzeć:zawstydzona/y:

Dziś chwilowo nie ma chłopaków więc podczytuję;-) i co widzę, że kolejna mamuśka 2002 szykuje się do pracy!!!:-D
Paula- gratuluję:tak: Będzie dobrze a stres zawsze jest na początku:tak: Trzymam kciuki

As no no 6 :-D gratuluję:tak:

malaulka najważniejsze, że zakupy udane:tak: Ja czasami jak mam w planach większy lub droższy zakup dla siebie a wiem, że mój m kręciłby nosem to staram się przez przypadek zupełnie;-) zaprowadzić w takie miejsce gdzie znajdzie jakąś swoją "rewelacje" to potem już mu wszystko jedno co ja kupuję;-):-D
No to Lenka coraz bardziej dorosła się staje!!!:-)

doris my narazie nie mamy kablówki więc discovery odpada a Kuba z tęsknoty za swoimi pociągami wygrzebał dvd z Tomkiem i przyjaciółmi i pół weekendu męczyli tą płytę:-D

atfk jak dla mnie pomysł- rewelacja, tylko na pewno koszty niemałe ale pomału i pewnie dacie rade a dzieciaki lubią takie nietypowe miejsca więc powinno im się podobać:tak:

asiulka oduczacie Emilka od popołudniowe drzemki?

bodzio podziwiam, podziwiam:tak:;-) Taki zapał do pracy, że hoho!!!:-)

Dobra narazie znikam, bo jak zwykle testy leżą:baffled:

witam
Ech dziękuję dziewczynki za pochwały :zawstydzona/y::-D:-D:-D
Właśnie z dogoterapii do domku wróciłam ;-).
Zaraz siadam z małym w zeszycie do kaligrafii zadania zrobić.:tak:
Jak mi się uda to jeszcze zajrzę.
AFTK fajny pomysł z tymi pokoikami.

Bodzio zazdroszczę takiego spotkania.
My w listopadzie mamy spotkanie klasowe z podstawówki.
Zapowiedziało się 14 osób .Oj będzie się działo :-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny:-):-)
Jejku wiecie jak u Nas jest ciepło,13-14 stopni,tylko że deszczowo:wściekła/y::wściekła/y:
My dzisiaj już z rana zaliczyliśmy fryzjera,a potem szybko na urodzinki:tak:a potem znowu do miasta po prezent dla męża:blink:i tak dzionek zleciał:tak:

ASIULKA-apropo Tomka,mój Kuba sdo szkoły nosi śniadanie w taki lunch box i zawsze chcial z Tomkiem właśnie,ale ostatnio przyszedł zeszkoły i powiedział że chce nowe opakowanie bo inne dzieci sie z niego śmieją ,że Tomek to jest dla dzieci.:-D:-DWięc mój już normalnie dorasta:tak::-D

AFTK-dobry pomysł z tą piwnicą:-)jeżlei nie ma tam wilgoci i nie jest za ciemno,pewnie też bym tak ją wykorzystała:tak:

A mój Dawid to w sumie juz dawno zrezygnował sam z popołudniowej drzemki:wściekła/y:nie powiem nie jest mi to na rękę,bo zawsze mialam 1.5-2 godzinki dla siebie,a teraz:-(
Jedynie mi zaśnie w aucie jak gdzieś jedziemy , albo w wózku,ale jak go przeniosę juz do łożeczka to odrazu sie budzi:-(
A my właśnie czekamy na pizze ,fajna kolacja szczególnie dla dzieci ,ale się cieszą jak gwizdki:-D:-D

Mój też ma pudełko śniadaniowe.Ma z tego filmu ratatuj się kto może.Moja mama mu kupiła kiedyś jak jeszcze w zerówce był.A ostatnio jakiś chłopak na świetlicy szkolnej śmiał się właśnie z niego.To mu odpowiedział żeby się bujał:szok: trochę mi się to nie spodobało,ale niech se chłopak radzi,przecież ja go w szkole broniła nie będę co nie?

Witam nocą:-)

Uff chłopaki śpią a mama jak zwykle nie:-)

asiulka mój Mati też jeszcze zasypia popołudniu i śpi ok 2 godzin, no i nic na siłę- jak nie będzie potrzebował to przestanie zasypiać i tyle;-)

As my 2 lata temu się spotkaliśmy z ludźmi z podstawówki no i faktycznie się działo więc aż ci zazdroszczę twojwgo spotkania;-) Super sprawa:tak:

doris u nas dziś na termometrze 16:szok: aż mi się wierzyć nie chciało ale faktycznie na dworze ciepło niesamowicie:szok: i dobrze- oby jak najdłużej, chociaż pod wieczór i u nas zaczęło padać.
Co do Tomka to mój Kuba go zawsze uwielbiał ale już dobry rok do niego nie zaglądał, raczej bajki z Cartoon network z czego ja nie byłam zadowolona a teraz jakiś sentyment go ogarnął chyba czy coś:-D a na Cartoon network tylko Scoobiego ogląda:tak: a i nawet Tabaluge sobie zaczął odświeżać:-D
Ty zmieniałaś fryzurkę?
O i widzę, że taką samą kolacje mieliśmy- pizza: specjalnośc pana domu i muszę wam powiedzieć, że wyszła mu przeeepyyyszna:tak::tak::tak::tak::tak:
Mati też uwielbia spać w samochodzie a w wózku już od roku nie jeździ tylko wszędzie sam musi człapać:-D

asiulka chamski nie był ani brutalny a nie może sobie dać w kaszę dmuchać:tak: dzielny chłopak- mój by się spalił i schował do kąta:baffled::-(

Dobra zmykam na trochę do moich papierów i uciekam spać bo jutro niestety trzeba wcześnie wstać:zawstydzona/y: Buziaki

hej z rana kobietki!!!
jak sie spało???wrrrr mnie od rana boli głowa wiec chyba ciśnienie szaleje!!
dzisiaj na obiadek wymyśliliśmy pierogi wiec zaraz zmykam do raboty:rofl2:!farsz już zrobiłam od rana!
kurcze dzisiaj mężuś ma podjechać do naszej koleżanki która pracuje w budownictwie i dowie sie jak to wygląda prawnie!wiec będzie wiadomo cokolwiek!
wilgoci tam nie ma na pewno,okna sa wiec luzik;-)!!zobaczymy jak sie to potoczy!
poza tym to wczoraj do późna opracowywałam temat do szkoły na sobotę,dzisiaj muszę wziąć sie za nastepna pracę...ehhh jakos czasu mi brak aby to ogarnać!!

KAWULKA:-D:-D:-D???

reklama
Halo halo!!

U nas ciężka noc bo Mati miał jakieś jazdy w nocy, rzucał się jęczał płakał tak że szłam dziś do pracy z zapałkami w oczach a teraz prawie przysypiam a tu jeszcze popołudniowe zajęcia:zawstydzona/y:

atfk trzymam kciuki aby wasze plany okazały się możliwe do zrealizowania:tak: My u teściów mieszkaliśmy w takiej piwnicy, to się nazywało niski parter a był faktycznie niski bo z okna do trawy było jakieś 20 cm:szok::-D
Widzę, że dziś u nas taki sam obiad:tak: tylko że ja poszłam na łatwiznę i kupiłam w Polo mrożone:zawstydzona/y:;-)

Znikam i nie wiem czy jeszcze dziś dam radę zajrzeć:-( Paaaaa

Do góry