wiola20121119
Fanka BB :)
Hejka, żyjecie?
Dzień jest za krótki co???
:-)
jak tam w pracy ATFK?
jak zdrówko Paula?
Dzień jest za krótki co???
:-)
jak tam w pracy ATFK?
jak zdrówko Paula?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!

bo tak dają czadu ostatnio, wcale sie zgodzic nie mogą!

suuuperowo!!bedzie przydatny jak widać hihih
radość wyczuwa sie z kazdego posta, jak w pracy, atmosfera, ludzie?
!!!
!Dzieciaczki naturalnie śpią juz i tylko chrapanie słychać
i jasnych..pracy dużo, papiery gonią papiery ale jest ok!!dobrze sie tam czuję i to najwazniejsze!!
wiec mozesz sie domyślić ze o niczym innym nie mówi hihi, przeszła "przesłuchania" i juz była na pierwszych zajeciach, jest w 7 niebie:-)!

!
, tort zamówiony!zaprosił dziadków i chrzestnego no i najblizszych naszych przyjaciół!w ramach prezentu chcemy go zabrać na tor gokartowy..podobno jest w Szczecinie
znalazłam cos w necie ale moze słyszałaś o jakimś sprawdzonym i polecanym???
Sto lat dla solenizanta.
A to część naszych wypocin, duma Filipa :-)
hihihi tak sie ostatnio napracowuje,że padam w domku na sam widok kanapy
,a własciwie jakaby nie patrzec to jest tak odkad pracuje czyli cały czas na najwyzszych obrotach;-)! nigdy bym nie powiedziała ,ze w szkolnym sekretariacie jest tyle pracy
!
(ale o tym juz chyba pisałam) a Filipa zapisalismy na angielski, do naszej znajomej anglistki- przyda mu sie, niech sobie ćwiczy z kims kto mu dobrze podpowie bo ja to z anglika noga- nigdy nie miałam, 4 klase przeszlismy metoda"na pamięc" z dobrym co prawda efektem ale teraz to jzu sie nie porywam!!niech mu madra głowa pomaga!bał sie jechać..choc chciał sam ale juz z nigo taki wrazliwy typek ,że przezywa wszystko za bardzo..a potem sie smieje.
, takie wahania na zmianę super i kiepsko, wiec pora sie wziąć ze synka..wrzesień- zakrecony miesiac zapominania o wakacjach pora zamknać...taki zawarliśmy wczoraj układ
!!

jaki piekny zbiór!!fiu fiu i do tego jak pięknie poszykowane!!!miodzio!!!