Paula 13
mama Wiki i Tati
Witam nowa mamusię Atfk

wcześniej mieszkaliście w Łodzi? Mój mąż jest z Łodzi.....no ale mieszkamy w Piotrkowie
ŚLiczne masz dzieciaczki na
a młodsza ile ma?
Ja tez siedzę z młodą w domu......nie pracuję
w( w sensie zawodowo) bo wiadomo ze w domu pracy ful
OOO chcesz pracować jako ratownik medyczny?uczysz się zaocznie......? Podziwiam mój mąż teraz chory i robienie mu zastrzyków to dla mnie masakra
Asiulka pokaż się w okularach
jak tak Cię to przeraża to moze o soczewkach pomyśl?
Monia ooooo maż juz na stałe? czyli będzie na miejscu?:-)super, pewnie kobitki zadowolone
Daj znać jak niespodzianka;-)bo ciekawa jestem.....
Ja jutro baluje..........30 mojej psiapsiółki.....
moja mama przyjeżdża do nas zostać z dziećmi a my mamy wychodne do popołudnia w niedzielę:-)
No jeszcze muszę z bratem załatwić czy po nas przyjedzie.....bo to 50 km w jedną stronę
Co prawda mój nie będzie pił bo antybiotyki bierze.......no ale ręka w gipsie 

Poszalałam i bluzke sobie kupiłam z tej okazji........no i za prezentem dzis latałam
dobra mykam do dzieciaków.......

wcześniej mieszkaliście w Łodzi? Mój mąż jest z Łodzi.....no ale mieszkamy w Piotrkowie

ŚLiczne masz dzieciaczki na
a młodsza ile ma?Ja tez siedzę z młodą w domu......nie pracuję
w( w sensie zawodowo) bo wiadomo ze w domu pracy ful
OOO chcesz pracować jako ratownik medyczny?uczysz się zaocznie......? Podziwiam mój mąż teraz chory i robienie mu zastrzyków to dla mnie masakra

Asiulka pokaż się w okularach
jak tak Cię to przeraża to moze o soczewkach pomyśl?Monia ooooo maż juz na stałe? czyli będzie na miejscu?:-)super, pewnie kobitki zadowolone

Daj znać jak niespodzianka;-)bo ciekawa jestem.....
Ja jutro baluje..........30 mojej psiapsiółki.....
moja mama przyjeżdża do nas zostać z dziećmi a my mamy wychodne do popołudnia w niedzielę:-)
No jeszcze muszę z bratem załatwić czy po nas przyjedzie.....bo to 50 km w jedną stronę
Co prawda mój nie będzie pił bo antybiotyki bierze.......no ale ręka w gipsie 

Poszalałam i bluzke sobie kupiłam z tej okazji........no i za prezentem dzis latałam
dobra mykam do dzieciaków.......

!!ale za chwilę jest już pogodny jak zwykle...nei wiem czy to buynt siedmiolatka???hehe
także dziś błogie lenistwo.....nawet nadrabiać mi się nie chce........za co przepraszam ale jutro Was poczytam i nadrobie..........jak zawsze