Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
!!
...hihihi

no ale jednak........jeden ząb zrobiony
kurde tak sobie myślę, nie mogło być u ludzi tak jak u wiewiórek????? im całe życie zęby rosną
ale temacik bedzie.......tylko nazwe jakąs podrzućcie.......zdrowie.....czy jak?
ja mam do jazdfy autem ale rzadko zakładam

wracałam z pracy była 23........a ja tempa pała świateł nie zapaliłam......no ale latrnie świeciły więc się nie zorientowałam
ale obeszło się na grożbach i strachu.......;-)nie dostałam mandatu
no ale nie ma tego złego.......od tego czasu nigdy o światłach nie zapomniałam:-)
)

i sa wielkie dyskusje jaki??
bo ja to nie jestem pzrekonana do duzego,boje sie troche,tutaj takie uliczki waskie sa,parkingi male i jak ja wjade jakas taka duza landara

oj fajnie by było......ale niestety u nas remonty.....az mi się niedobrze robi.....do tego pismo ze skarbówki dostałam ze mam jakś kase za tatę spłacać kurrrrr teraz im się przypomniało ze ryczałtu nie zapłacił w 2004 i to spora suma.......jak dla mnie zapora totalna.......

.
.Moj m sie wscieka ze ja caly czas jezdze a on sobie autko kupil,pewnie mi w krotce zabierze
,ale tak powaznie to piekny samochod sobie kupiliscie ja mam slabosc do tych opli u mnie stoi opel calibra ale nie jezdze bo na polskich blachach a tu sie faflunia,a vectra ma niektore podobne elementy do calibry wiec gratuluje wyboru,i przyjemnej jazdy zycze