reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej hej z wieczorka:-):-)
ASIULKA-bardzo fane te okularki,bardzo twarzowe:-)
MONIA-oj straszne to co napisalas:-(ja tez mialam stracha jak dzieci byly male:tak:pamietam jak dluzej sapli,albo cicho oddychali to podchodzlam i sprawdzlam czy oddychaja:tak:

reklama
witam przed południem!!
jak humorki kochane mamuśki???pogoda pewnie do bani jak wszędzie...brrrr:angry:!!
za bardzo to dzisiaj nie będę miała czasu na bb:-(,robię wszystko na raz-obiad gotuję ,sprzątam..i do szkółki sie szykuję;-) wiec zaczął się dla mnie weekend!!jak to co tydzień bywa-od czwartku do niedzieli sie szkolę i reszte czasu za rodzinką spedzam wiec sorki za nieobecność!!
a dzisiaj mam pietra....bo jade nowym samochodzikiem do szkoły:baffled:...hihihi
pierszy mój samodzielny wyjazd tym autem!!ale co tam...pewnie niewiele sie rózni od poprzedniego:-D:-D:-D
pozdrawiam serdecznie!i miłego weekendu życzę jakbym nie zajrzała!!choć pewnie jutro luknę z rana...:-D

Witam.........

Ja dzis u dentysty sadysty balowałam........no moja dentystka taka drobna mała babeczka i na sadystkę nie wygląda:-D no ale jednak........jeden ząb zrobiony
jeszcze dwa do naprawy........:sorry2: kurde tak sobie myślę, nie mogło być u ludzi tak jak u wiewiórek????? im całe życie zęby rosną:cool2:

Monia a masz rację laseczka.......pisałaś i miałam ten temacik zrobić, ale pomyślałam ze moze zrobi inna bo ja tez za duzo do powiedzenia na ten temat nie mam:baffled: ale temacik bedzie.......tylko nazwe jakąs podrzućcie.......zdrowie.....czy jak?

Asiulka
fajne okulary i jak przyzwyczaiłas się do noszenia?:szok: ja mam do jazdfy autem ale rzadko zakładam:baffled:

Doris
i jak z pazurkami zastanowiłas się? zakładasz? ja mam teraz koszmar po zdjęciu :-(

Atfk właśnie miałam pytać jak tam szkoła.......?ile Ci zostało? i kto z dzieciakami wtedy zostaje?
Kupiliscie nowe auto???to powodzonka......oj ja pamiętam jak zmienialismy samochód z małego na sporo wiekszy......to byłam wściekła myslałm ze sie wzyciu nie przyzwyczaję.......a teraz luz blus:-D
Zreszta mój pierwszy wyjazd samodzielnie autem po otrzymaniu prawka zakonczył się zatrzymaniem przez policje:szok: wracałam z pracy była 23........a ja tempa pała świateł nie zapaliłam......no ale latrnie świeciły więc się nie zorientowałam:zawstydzona/y: ale obeszło się na grożbach i strachu.......;-)nie dostałam mandatu:-D no ale nie ma tego złego.......od tego czasu nigdy o światłach nie zapomniałam:-)

Monia to tak dla rozrywki:cool2:
ksiądz do ksiedza, patrząc mu na buty:
- zamszowe??
- nie! za własne!
icon_wink.gif
icon_wink.gif

lekcja angielskiego; ( to specjalnie dla Asik:-p)
nauczycielka, pokazując długopis:
- Repet - my pen is...
uczeń:
-My penis?!
icon_eek.gif
is normal!

HALO:-):-):-)U nas pogoda do bani,kolejny dzien w domu,bo tak wieje ze nie warto wychodzic:-(
PAULA-Tak mi sie przypomnialo,ze pyatlas sie mnie o te odczulanie,wiesz ja jak teraz pojade latem do polski to zrobie mu jeszcze raz testy,bo wtedy jak mial 3 lata robilismy i mial 3 stopien alergii,wiec nie bylo to az takie duze.
Zreszta on nie maa tak duzych objawow,ta sie z tym zyc,jak zaczyna brzoza kwitnac,to leci mu troche z nosa ale wtedy dam mu zirtec i jest ok,albo jak jakas pkrywka mu wyskoczy:-):-)
ale ten drugi kawal jest dobry:-D:-D:-D:-D

A my tez teraz palnujemy zmienic auto,bo wybieramy sie do Polski walsnie samochodem i raczej przydalby sie wiekszy:tak:i sa wielkie dyskusje jaki??:tak:bo ja to nie jestem pzrekonana do duzego,boje sie troche,tutaj takie uliczki waskie sa,parkingi male i jak ja wjade jakas taka duza landara:baffled::baffled:
Na razie jestesmy w trakcie szukania,ciekawe na czym sie skonczy:-D:-D

Asiulka to ja na czerwiec mojemu kupię:-D oj fajnie by było......ale niestety u nas remonty.....az mi się niedobrze robi.....do tego pismo ze skarbówki dostałam ze mam jakś kase za tatę spłacać kurrrrr teraz im się przypomniało ze ryczałtu nie zapłacił w 2004 i to spora suma.......jak dla mnie zapora totalna.......:szok::wściekła/y:

Doris u nas tez jakaś taka dziwna pogoda........wiatru nie lubię......:sorry2:
a samochód większy to fajny........zobaczysz przyzwyczaisz się jak kupicie daj znac jaka decyzja była;-)
oj te cholerne alergie.....:dry:
takie teksty z JOBa wczoraj filmik był w tv;-)

Oglądałam go wczoraj,ale już któryś raz bo mam na płycie ,ale i tak się uśmiałam.

Dowiedz się Paula u prawnika ,o tą spłatę za ojca,moja znajoma załatwiała i udało jej się uniknąć spłaty za swojego tatę

Witam Panie:-):-):-):-)
U nas pogoda uuuuuuuuuuuu slonce swieci,ale wiatr jest taki ze glowe chce porwac,az mi antene poprzestawialo i teraz nie ma co ogladac:wściekła/y:.
Paula...oj to nie za wesolo masz z tym splacaniem moze faktycznie warto popytac prawnikow jak pisze asiulka,a noz sie uda badz dobrej mysli;-)
Doris...nie ma sie co martwic ze duzy samochod i sie nie pomiescisz u nas tez sa takie waskie drogi koszmar,ale nie jest zle usowaja sie z drogi ja jezdze duzym autem bo pikupem poczatki byly straszne a teraz luzik,w polsce maz byl po nas samochodem oj dluga byla droga do irlandii i to z dziecmi:szok:.Moj m sie wscieka ze ja caly czas jezdze a on sobie autko kupil,pewnie mi w krotce zabierze:zawstydzona/y:
Asiulka...piekny prezent,to ja na moje 30 w maju tez sobie fure zprezentuje hihi:szok:,ale tak powaznie to piekny samochod sobie kupiliscie ja mam slabosc do tych opli u mnie stoi opel calibra ale nie jezdze bo na polskich blachach a tu sie faflunia,a vectra ma niektore podobne elementy do calibry wiec gratuluje wyboru,i przyjemnej jazdy zycze
Moja Karolcia dzis na wycieczce,ciekawe jakie wrazenia a tak nie chciala jechac:szok:

Asiulka a masz kontakt z tą znajomą? w sensie takim czy bym mogła z nia na gg pogadać.....:sorry2:
Oj akurat u nas nie jest tak łatwo bo była sprawa spadkowa i ja brat i mama przyjęliśmy spadek.....a co za tym idzie nie tylko dom samochody, ale i długi jak jakies są:baffled:

Monia i jak Karolcia??????? wrażenia jakie?

Piwonia jak dzieciaki?
aaaaaa właśnie z miasta wróciliśmy.......kupiliśmy laską pantofelki na święta....... oby pododa się tylko poprawiła;-)

a i lokatora przywieżliśmy....

reklama
Do góry