reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

dzisiejsza nasza scenka z życia codziennego :-D:-D:-D:-D
mój Darek mnie dziś ubawił.
Siedzi jakiś czas temu i je obiad ,bo właśnie wrócił z pracy.
Je ,je i pyta:
Będziesz siedziała na kompie teraz ?
A ja no nie wiem i się śmieję ,bo ja już wiem o co chodzi,ale ściemniam.
No bo,bo,bo....
a ja no mów
on:
bo jest mecz w telewizji i chciałem z dziadkiem obejrzeć na dole
ja:
wiem i co z tego?
on:
mogę iść na ten mecz?
No jakby miał conajmniej do Warszawy jechać tak się pytał :-D:-D:-D:-D
No puściłam gada niech idzie jak lubi.
Nie utrwało dłużej jak 5 minut i znów przylazł i stoi za mną i wzdycha.
Ja :
no co?
on:
butelka weselnej jeszcze w lodówce Twoja stoi.....
no dałam gadowi ,bo ja to bym ją za 3 lata nie wypiła:-D:-D:-D
poleciał na dół w podskokach prawie jak nasz Kuba.
Nie utrwało dłużej niż kolejne 5 minut i znów jest
słyszę Niuńka i cmok po uchu :biggrin2:
ja :Co znowu?
on: wiesz przydałoby się coś na zakąskę,a widziałem,że cebulkę z podgrdlem dusisz
może tak troszkę.....
ja:
zaraz ja Ciebie uduszę :-D:-D:-D:-D
ale dałam gadowi -- cebuli będę żałowac?:-D:-D:-D
i tak oto w ten sposób:
-puściłam gada na mecz
-dałam wódkę i zakąskę :-D:-D:-D:-D:-D
Oj umie mnie ta moja gadzina przerobić na szaro

reklama
Paula ależ lasencja z Ciebie i po co Ci była ta A6W????????:-)

Co do fryzury to jak najbardziej tak ale ja bym nie robiła zbyt dużej różnicy między tyłem a przodem, wiesz niektóre boby są bardzo wycięte z tyłu a z przodu dużo dłuższe a ja bym Ci trochę dłuższy przód zrobiła a dół fajnie wycieniowała ,żeby się układały a długość z przodu to tak do początku golfika na szyi może troszkę krócej a z tyłu kark odsłonięty:tak::tak:;-);-) ech będzie co ciąć:-D

As 76 to ja bym dołączyła do Twojego M bo ja bardzo lubię mecze oglądać:tak: ale za wódę to dziękuję:no:
A podchody to super mężuś robił:-D:-D

Ja też lubię mecze ,ale wolę jechać niż w Tv oglądać.
Kiedyś nawet na Legię jeździłam.:-D:-D:-D

małaulka dzięki:tak:;-) po A6W trochę schudłam......no i osoby które dawno nie widziałam każdy z tekstem Paula ale schudłaś..........jakbym wcześniej nie wiem jaka gruba była.....
ale ten tył to tak czy tak bo nie wiem czy zrozumiałam:blink:

As dobry męzulek.........a Ty dobra żonka:-D
ja tam ani meczy ani wódki.........( no chyba ze na weselu a tak preferuje piwko)

Jejku ja wkoncu wolna uffff.....................
PAULA-no wkoncu Cie zobaczylam,sie caly czas zastanawialm jak Ty wygladasz ,a teraz wiem:-):-):-)Ja prawie taka sama fryzurke nosze co Ty,tylko z prosta grzywka:-)
A te fryzury fajne sa,ale ja mysle ze sa ciezkie do ukladania,znaczy sie tak na co dzien mi sie nie chce tak wlosow ukladac.Za leniwa jestem:-D:-D

Kurcze a ja tak mysle kiedy ja pilam ostatni raz jakas wodke,ale to tak dawno temu bylo ze nie pamietam:-D:-D:-D:-Dtez bardziej preferuje piwo,albo winko
AS-no ale z Ciebie to zlota zona normalnie:tak::-)
MALAULKA-ale tez wasz doemk to zaje.....sty naprawde,chyba sie przeprowadze do Irlandii jak tam takie daja domy:-D:-D
A ile placicie rentu??jesli mozna spytac:tak:
I wklielabys swoje zdjecie,bo Ciebie jeszcze nie widzilam:-):-)
Dzagud-I CIEBIE tez nie widzialam:no:

Ale macie fajnie z tymi spotakniami,moja siostra tez wlasnie z Anglii przyjechala zeby z tymi swoimi kolezankami sie zobaczyc w realu.
Ale powiem wam ze jednak ten internet i takie fora lacza ludzi.Ja tutaj u siebie pisze z dziewczynami tez na forum i sie spotykamy przynajmniej raz w tygodniu,sobie od czasu do czasu wieczorkiem gdzies wychodzimy bez dzieci i co jakis czas sobie robimy spotkania z mezami na jakims obiedzie:-)no i dotego jeszcze codziennie piszemy ze soba a na spotkanich mamy dalej o czym gadac i niby znamy sie krotko ale intesywnie:-D:-D:-D

Doris ja tam kochana Dzagud widziałam......wklejała zdjęcia.....no Małejulki to tez nie :tak:

No moze i cięzka ale teraz tez bym musiała codziennie włosy układać:dry:
no ale o tyle dobrze ze kitkę się zrobi:-p
No ale ja zmiany potrzebuję:-D bo juz się duszę........choc przyznam ze się boję:szok:

Nie no spotkanaka forumowe są super!!!!!!!:tak:

a co się dzieje z nasza MONIĄ??????:blink:

A no juz dojrzalam Nasza Dzagud:-):-):-)
A co do fryzurki to ja tez lubie zmiany,ale jakos nie moge sie odwazyc zeby tak zupelnie krotko sciac:-)

Dobra lece spac,bo mi Dawid pewnie pobudke zrobi o 6 rano:szok::baffled::wściekła/y:Dobranoc

Czesc dziewczyny:-)
Ja sie tylko tak szybko witam,bo zaraz do szkoly wychodzimy a potem jade do mamci ,bo ma dzisiaj wolne:-)
Odezwe sie wieczorkiem,pa pa

reklama
Witam oj jesteś to mam chociaz z kim kawkę wypić z rana.......:dry:

Ja odwagi nie mam........:dry:ale co tam raz się żyje........miałam na tak pół krótko jak znajdę fotkę to wstawię:-p

Do góry