reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Monia-no to gartuluję tak zdolnej córki:-):-)super ja mam nadzieję,że Kuba będzie miał zapał do nauki,przynajmniej do tego co musi się nauczyć:tak:

Ja mam telefon w sieci O2:tak:

Doris...powiem ci ze musze przyznac ze myslalam ze beda problemy z nauka,nowa szkola obcy kraj i ten jezyk ale widze ze dziewczyny chca sie dogadac i sie twardo ucza,a Kubus napewno bedzie mial zapal nic sie nie martw:-).
Odnosnie tego telefonu,ja od niedawna tez mam O2 w sobote wyslalam sms-a na ten (internasional) czy jakos tak zeby dzwonic do polski taniej,zabrali mi 5 f,i niby jakies darmowe minuty mialy byc zadzwonilam wczoraj do polski rozmawialam 15 min,faktycznie za darmo a dzis za diabla nie moge sie dodzwonic,orientujesz sie moze o co chodzi,bo ja nie mam zielonego pojecia jak sie zabrac za rozkminienie tego,szukalam na necie ale nic po polsku:baffled:,jak bys miala jakas ciekawa rade,bede wdzieczna;-)

MONIA-przykro mi ale nic Ci nie doradzę,bo nie korzystam z tych ich dodatkowych usługd:no:zwonię od mamy do Polski ze stacjonarnego:tak:

A co do nauki to powiem Ci ,że Kuba tez sobie radzi,jest w szkole bardzo chwalony:-):-)

A gdzie jest reszta dziewczyn??????:baffled::baffled::baffled:hAlo dziewczyny co tam u Was???

ja jestem nadrabiam zaległosci,na temat nauki nie wypowiem sie bo moja jest w zerówce i chyba to inaczej wyglada niz u was

Hej hej jestem jestem ale wpadłam tylko podpisać listę i zaraz uciekam:-D Wpadnę was poczytać później bo moje diabły żyć nie dają;-):angry:

Witam,
u mnie dziś tysiące rzeczy na głowie i nie miałam zbytnio czasu......
Teście przyjechali......mój wziął sobie 2 dni urlopu i podwiesza z teściem sufity na pięterku:-)

Piwonia czemu inaczej? tzn jak jest u Was?

sorrki ale później nadrobię

chodzi mi o to,że moja w zerówce a zerówke mamy w przedszkolu wiec jak dla mnie to inaczej wygląda niz w szkole

nadrobię troszkę teściowa siedzie z dziewczynami;-)

Doris tylko u mnie jest problem tego typu ze Tatianka chodzi później spac niż Wiki:szok::tak: :rofl2: więc jak mam czytać Wiki bez Tati???/:-D
Byłam dziś z Tati u pediatry już jest całkiem zdrowa!!!!!!!!!:-):-):-)
Ja tez myslałam o forum regionalnym........ale na fajne nie trafiłam niestety:no:
Cóż zrobić ze fajne kobitki z którymi mogłabym wyskoczyć na kawkę lub plac zabaw są tak daleko:baffled:
Super, ze Tobie się udało!
Ja w lasku nie mieszkam.......no i drogi blisko mam niestety.......tam co widać za moim płotem to jest park:tak: no ale to koniec miasta i w miarę spokojnie........tylko trochę tirów bo obok urząd celny:baffled: no ale widać kawałek naszego placu zabw:) w zeszłym romu zrobiliśmy i ogrodzilismy;-)
Jak zobaczyłam zdjęcie Kuby to się zaśmiałam bo ja takie samo dziś Wiki zrobiłam:szok:

Co do koloru włosów........to w jaśniejszych myślę lepiej......choć moze taka fotka z daleka w tych ciemnych i za bardzo nie widzę:happy:

Asiulka
jak możesz rzuć linka do swojej aukcji....... ja tez miałam cos tam powystawiać na allegro koleżanka tez ponad 300zł ostatnio zarobiła:tak:
Tyle , ze ja jak jakies fajniesze ciuchy to bratu zostaie moze........teraz mają Igorka a może za parę lat się córa trafi;-) Tak na biezaco to mojej przyjaciółce podrzucam ma córeczke 4 miechy młodsza od Tatiany......potem mi oddaje i na strych:baffled:

Monia w szoku jestem.......bo u nas do domu nic nie zadają:szok: Pani na zebraniu mówila, zeby cwiczyć czytanie codziennie.........no i pisanie w domu......czasem książkę lub cwiczenia przynosi ale to sporadycznie......

a Wasze dzieci znają się na zegarku?

Piwonia teraz doczytałam poprzednią stronę i wypowiedz Moni o nauce........no moja tez do przedszkola chodzi do zerówki i ja bardzo zdowolona jestem:tak:

Asik wpadnij jak pójdą spac:)

Ostatnia edycja:
reklama
moja młodsz na zegarku sie nie zna,cos tam mniej wiecej kojarzy,ale tak nie do końca
na razie ma czas,a w pierwszej klasie się nauczy bardziej dokładnie

Do góry