reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
No tak zapomniałam ,że w Polsce póżniej się idzie:baffled::baffled::baffled:
Mój Kuba ,trochę się zna na zegarku,czyli potrafi powiedzieć pełną godzinę i połówki czyli troche mało:tak:
Paula-NO to faktycznie masz problem z tym czytaniem,jak Tatianka chodzi póżniej spać:-Da O której ona chodzi spać???

Super,że już jest zdrowa Tati:-)

A u nas sypie i sypie i końca nie widać:no:mój J zakopał się autem i muisał zostawic na drodze:crazy::crazy::crazy:

Doris to dlatego później wrócił do domu???? ale daleko od Was?:dry:ale lipa.......i co teraz?

np. teraz Wiki juz spi dawno a Tati bryka.......ona idzie wtedy jak my się kładziemy........a jak próbuje wcześniej ją uśpić to usypiam z nią :crazy:

A Wy w domu mieszkacie?

Hej laseczki w końcu chwila wytchnienia:tak: Diabły śpią:szok:

Paula mam ten sam problem z Matim- nie ma szans żebym położyła się z Kubą i poczytała mu książkę przed snem:no::no:
A i ostatnio ciągle zdaza mi się zasnąć podczas usypiania Mateusza:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Normalnie padam jak mucha:szok:
Ja na foru regionalne też próbowałam się wkręcić ale nikt się tam nie pojawiał a i forum dzieci ze stycznia 2007 takie już bardzo zgrane, że też jakoś się w nie nie wciągnęłam:-( dlatego cieszę się, że to nasze forum się rozwija i jest baaardzo sympatyczna atmosfera:tak::tak::tak:
A no i super, że Tati nareszcie zdrowa:-):-):-)
To masz w domu mały remoncik i pewnie niezłe w związku z tym zamieszanie:tak:

Dziewczyny z Anglii co tam u was pogoda wyprawia, bo u nas każde wiadomości zaczynają się od newsa, że Anglię zasypało???:szok::-D
Co do nauki to mój Kuba przynosi czasami zadanie domowe:tak: Z reguły są to "czytanki" do poćwiczenia. Właściwie jest to grupa wyrazów związana z nowo poznaną literką:tak: a czasami musi dokończyć pisać linijkę lub dwie jakiejś literki, czasem ma też jakieś zadania matematyczne w stylu: narysuj dwa kwiatki przed czerwonym domkiem a cztery przed niebieskim:-D W domu czasem ćwiczymy czytanie i pisanie ale nic na siłę:tak:
Jeśli chodzi o znajomość zegarka to mój Kuba niezabardzo się zna, ale jeszcze zdąży się nauczyć;-)

doris biedny ten twój Małżowinek:zawstydzona/y:;-) To się pewnie musiał zdenerwować, że przez zaspy do domu musiał się przedzierać?:-D

asiulka bardzo dobry pomysł z tą wyprzedażą na allegro i zarobek już całkiem niezły:szok::tak:
Ja narazie magazynuję wszystko w piwnicy, bo pocichutku mam nadzieję, że jeszcze coś niedługo się przydazy:zawstydzona/y::-p;-)

Witajcie jejku 2 dni mnie nie bylo i tyle naskrobałyście:szok: i przepraszam ale nie nadrobię dziś bo muszę lecieć do spanka, mieliśmy zajętą niedzielę najpierw my w gościach potem u nas goście, a dziś ja z Lenką miałam mnóstwo zalatwień a ew międzyczasie do domku nakarmić przebrać o mało co po Karolinkę się nie spóżniłam, jutro znów po szkole Karolina idzie na urodziny do koleżanki z klasy ojej........ zwolniłam się z pracy a nie mam na nic czasu:-D
Jeszcze ten nasz mały brzdąc nie chce być ani na chwilkę sama bo jak jej znikniemy z pola widzenia to już się jej nie podoba:-D
Postaram się jutro nadrobić i odpisać tymczasem dobrej nocki życzę:tak::tak:

Ale nawet u nas śniegu napadało choć mieszkamy na południu IRL:szok::szok:, a zimno jak nie wiem... temperatura poniżej zera..

witam wtorkowo i jak tam dzisiaj,u nas pogoda bez zmina,mało śniegu lekki mrozik,my w domku siedzimy,bo młodsza znów cos mi pokasłuje

reklama
Do góry