reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula, skąd Ty bierzesz takie kawki????:-) Ja się dosiadam....
As, no to fajne to weselicho.:tak:Super że się wybawiłaś. A Teść zakończył je prawidłowo....:-D:-D:-D Za to ta Twoja Klaudia to już dorosła dziewczyna!!! :szok: Tak na oko, to nóżka większa od Mamuni, co???? (znaczy stópka, ech ta dzisiejsza młodzież!!!:-D). Jak pomyślę że jeszcze chwila i moja Weronika tak bedzie wyglądać....:szok: A Kubulek to dokładnie wygląda na takiego co takie numery robi.:tak:

reklama
Asiulka, gratuluję prawka! Za pierwszym razem, fiu fiu!!! Ja na razie mam kurs zrobiony i jeszcze się nie odważyłam na egzamin.;-)Tłumaczę brakiem kasy na jazdy doszkalające...;-) A u nas zdanie egzaminu za pierwszymi przynajmniej 5cioma razami graniczy z cudem.:-D
QUOTE]

Kochana ja kurs prawa jazdy robiłam 10 lat temu.Wtedy zdawałam dwa razy i nie zdałam .trzy lata temu znowu spróbowałam i też nie udało się .I teraz zawzięłam się i powiedziałam że będę zdawała do skutku.Nie musiałam długo czekać bo zdałam od razu.Jutro ide opłacić prawko i za tydzień odbieram .
Egzamin nie był tragiczny miałam spoko egzaminatora.Nie czepiał się niczego.A na placu manewrowym to nawet nie patrzył jak ja jadę po łuku.HIHI.Normalny człowiek.Po powrocie z jazdy po miaście jak mi powiedział że egzamin zaliczyłam pozytywnie to nie mogłam uwierzyć.Musiał mi dwa razy powtórzyć aż się śmiał że niedowiarek jestem.:-):-):-)

bo nie oddychała nosem wcale, w nocy chrapała

jeśli możecie zaoszczędzić dzieciom chorób (jeśli często chorują), to nie wahajcie się i wycinajcie!:tak:

Tak że podzielam chęci przeniesienia się ze zdjęciami na dział zamknięty.
Takie same objawy ma moja Karolinka, dzięki za ten opis, bo jakoś teraz mi razniej;-)
A za zamknięciem wątku to i ja jestem:tak:

As76 no super weselicho było, teść pierwsza klasa:-D:-D

Witam i ja u nas dziś piękna pogoda byłyśmy już na długim spacerku i jak Lenka zasnęła tak śpi a ja mam gotować obiad:-Dale narazie jakoś mi nie śpieszno do kuchni:-D
Po południu po szkole pójdziemy znów na plac zabam to jak się Karolina wyszaleje to potem w domu grzeczna:tak:
Miłego.....

Małaulka to jak juz bedzie po remoncie to się pochwal domkiem;-)
oooooo fryzjerka fajny zawód:tak: ja teraz idę do fryzjerki 13 maja :szok: ale się boje bo mam zamysł fryzu a nie do końca jestem pewna czy będzie mi dobrze:dry: Tak na boba planuje.......wstawię potem fotkę swoja to moze mi doradzisz co:confused:?
No i jak atmosfera z męzem lepiej? czasem są trudne dni.....:-(

Dzagud nie faluj tylko idz na egzamin im dłuzej się czeka tym gorzej.......ja sie zbierałam zbierałam do egz. i minęło chyba z 10 lat zaczym poszłam:-p
Noz tym weselem to :szok: nie masz co załować.......jak tak ludzie sprawę stawiaja:no: Ja mam teraz kumpeli wesele........30 maja.......ale w Kielcach a dokładniej w Skarzysku Kamiennej.(ok 100 km od nas).......ale nie idziemy bo 17 maja komunia mojego chrześniaka.....potem urodzinki Tatianki:dry: no ale chce chociaz na ślub jechac:tak:
Z migdałami jak poczytałam to:szok: ale potwierdzam to samo było u mojego chrzesniaka.......u niego nawet wymowa się poprawiła a chodził do logopedy:tak:
Kurde ale mnie wystraszyłas z tą NK i fotosikiem.........tyle ze jak się fotki usunie to na galerii nie bedzie widac fotek :dry:
kawki , kwiatki i inne wariatki biorę ze stronki..........
Glitter Graphics: your resource for Myspace graphics and Myspace layouts!
wpisujesz sobie konkretna nazwe po angielsku i Ci wyskakują obrazki wchodzisz w niego i masz potem kod ( ten drugi) który wstawiasz na forum

AS super ze weselicho udane :-):-):-):-)
To Wam Kuba psikusa zrobił:szok: Klaudia bardzo do mamusi podobna:tak:

Dobra ja mykam.......Tati śpi to pozmywam.......

Ostatnia edycja:
No właśnie, As, zapomniałam o tym podobieństwie napisać.:tak:Szczerze mówiąc ja myślałam że na obu fotkach jest Twoja córka i się dziwiłam że dwie kreacje miała.:-D Dopiero potem się przyjrzałam że Wy takie same dziewczyny jesteście!:szok:
Paula, ja to naprawdę się przestraszyłam, jak poczytałam o tym NK.:szok: A na fotosiku sama sprawdziłam i nawet napisałam do nich, bo konto mi się skasowało, a fotki cały czas były i mogłam sobie z nimi robić co chciałam. Kazałam im kategorycznie usunąć moje fotki z ich portalu i się udało. Wolę nie mieć fotek niż dzieci narażać.:baffled: Ja mam swoje zdjęcia na picassie, porobiłam różne zabezpieczenia i zobaczymy.

Czesc dziewczyny:-):-)Oj widze ze sie wkoncu cos ruszylo:tak::tak:Fajnie:tak:
AS-no to super ze wesele sie udalo,no i ze troche chociaz wypilas sobie:-D:-D:-D
Ale faktycznie Klaudia i Ty to jak siostry wygladacie:tak:Super:-)
No i ten Wasz Kubus niezly gagatek:-D:-D:-Doj nie nudzi wam sie z nim:tak::-D
Dzagud-Mojej kuzynki synkowi tak samowycieli migdala,bo strasznie chorowal ,no i jak wycieli tak przestal chorowac:-):-)
Kurcze i troche mnie przestraszylas z tym Fotosikiem,my z dziewczynami jak mamy spotkania,to wklejamy potem zdjecia na ta strone,znaczy sie dopiero zaczelysmy ,ale sa:baffled::dry::sorry2:
MALAULKA-u nas tez tak daja domy,bez podlog:baffled:i bez kuchenki,:confused:
A u nas za to pada i jest brrrrrrrrrr zimno:-(
PAULA-kupilismy Wolsvagena golfa:-)na poczatku nie zabardzo za tym bylam,ale facet z auto handlu dal nam dobra cene za naszego:-)wiec soe zamienilismy:-)
No i super zdjecia macie :-)oj i grill za grilem u Ciebie jest:-D:-D:-D
A parki tutaj sa ogromniaste to fakt,ale my zawsze bierzemy kocyk,pilke i czas leci:-)
A w tym muzeum wkoncu nie bylismy bo padalo,a tam jest wszystko na zewnatrz ,pojechalismy tylko do Parku tropikalnego ,a w poniedzilaek tutaj bylo swieto swieto to pojechalam z dziecmi do kulkolandu zeby sie wyszaleli:-)

Potem wstawie zdjecia z parku tropikalnego:-)

Doris czekam na fotki:)
U nas i w niedzielę grill jak pogoda dopiszę.....kolezanka z Irlandii przyjedzie z rodzinka.....poznałyśmy się na innym forum a teraz wreszcie się zobaczymy........bardzo się cieszę:)

MONIA A TY GDZIE??????? z męzem na jachcie pływasz....:-(

u mnie dziś......

Moja laski kartony na dywanie kredki i rysują........
Wiki wstaje podaje mi karton i mówi "mamus przypilnuj idę siku"( co by jej siostrunia nie pomazała)
Wraca rysuje dalej......
za kilka minut Tati podchodzi z kartonem i tekst "mama pilnuj ide siku" i idzie do łazienki...... i za sekundkę wraca........pytam juz ona" tak tak" ( a ona w papmkach chodzi.....i nawet czasem na nocnik nie chce siadać)
icon_eek.gif
no i tak jeszcze dwa razy było
icon_biggrin.gif

mykam........

Ostatnia edycja:
Zdjecia wkleilam wkoncu:-)oj ten moj interent mnie wkurza strasznie mi zanika:wściekła/y::wściekła/y:
PAULA-widze mala papuzke masz w domu:-D:-Du mnie tez Dawid zaczyan wszystko papugowac po Kubie:tak:
Fajnie masz ze kolezanka do Ciebie przyjezdza:-)Moja siostra tez pisze sobie na innym forum i miala teraz spotkanie z dziewczynami i mowila ze super bylo,na poczatku kazdy troche byl zestresowany ale pptem jak sie rozkrecily to gadaly i gadaly.....:-D:-D:-D:-D

A ja jutro musze buty Kubusiowi kupic,bo mu sie dziury zrobily w podeszwie:wściekła/y:ja nie wiem jak on to robi ,ze tak niszczy:no:juz zaczelam mu kupowac te drozsze zeby mial na dluzej i nic.
Nie ma to jak firma Bartek ,ja Kuba byl z J w polsce 2 lata temu,wtedy J mu kupil takie buty jezsien w Bartku i normalnie buty niezniszczalne,cala jesien i cala zime w nich chodzil i nawet nie maja kreski te buty:szok:Wiem ze sa one drogie,ale chociaz wiedzialalam za co place ,bo te tutaj co kupila ostatnio to porazka:wściekła/y:

No dobar mykam spac dobranoc:-)

Witam środowo:tak:

Doris masz rację zawsze troszkę stresik jest bo niby się ludzie tyle znają, prawie codziennie gadają na forum gg........widza swoje fotki.......ale spotkanie w oko w oko to co innego:szok: no ale zapasik browarków na grilla się zrobi i będzie oki;-)Poznałam kiedys laskę na forum co w Anglii mieszka.......a się okazało potem ze z mojego miasta jest:szok: no ale się nie znałysmy.......:-pno ale jak w Polsce byli to mnie odwiedziła:happy2: Fajnie ze jest internet.......:tak:

Co do butów......to u mnie jest tak ze mojej Tati wystarczyłoby kupić szpilk i byłoby z głowy:-D
Bartek dobra firma tu się zgodzę, ale ceny tez powalające:sorry2:
Ja to mam troszkę fisiu fisiu na punkcie butów i młoda ma ich naprawdę sporo:zawstydzona/y: No Wiki ma tylko 2 pary..........no właśnie czas sandałki kupic..............mąż mi tu mówi ze w weekend 30 stopni ma być:szok:
w zeszłym tyg. dzieci kolezanki ze Szczecina juz się w basenie kąpały:-)

laski u mnie juz 23 maja urodziny 2 Tati........jak macie jakieś fajne przepisy na sałatki.....to wstawcie proszę na gotowaniu, bo mi juz pomysłów brakuje..........

Dobra mykam na śniadanko......

reklama
Cześć dziewczynki.
Ja bardzo polecam forumowe spotkania w realu.:tak:Od prawie 3 lat jestem na bb, ale oczywiście najdłużej na czerwcu 2007 i powiem Wam że z kilkoma dziewczynami już się widziałam - zwłaszcza tymi co mieszkają w Warszawie. Ale... rok temu 2 koleżanki zdecydowały się wyjechać na wakacje razem ze mną i spędziłyśmy sobie razem super tydzień. Właściciel naszej kwatery powiedział mi potem, że zastanawiał się skąd my się znamy, bo każda z innej strony Polski przyjechała a witamy się jak siostry!:-D Może na początku był lekuchny "respekcik", ale za chwilę okazało się że tematów nam nie brakuje, znamy się jak łyse konie i praktycznie kontynuujemy gadki z forum, a Mężowie nasi tylko gały wywalali ze zdziwienia.:-D
Za to teraz - za 2 tygodnie robimy "majówkę czerwcówek" i w 8 rodzin wyjeżdzamy na 3 dni do takiego ośrodka w okolicach Radomia. Dwie dziewczyny to nawet z Anglii przylatują.:tak:Już się nie mogę doczekać!!!:-D

Doris, co do butów, to ja Weronice też Bartka kiedyś kupowałam - teraz już nie, bo uważam że obuwie profilaktyczne nie jest już Jej tak bardzo potrzebne. Ale mogę Ci polecić jeszcze dwie firmy, robiące obuwie takie jak Bartek, a tańsze, bo mniej rozreklamowane. Jedna to Antylopa a druga Vi-GGa-mi.
Tu masz stronki:
Producent obuwie dla dzieci, buty dziecięce, obuwie skórzane dla dzieci.
Antylopa - Buty dla Twojego dziecka
Ja teraz kupuję te buciki Magdzie i jestem bardzo zadowolona.:tak:

Paula, a jakie chcesz te sałatki - jakieś dla dzieci czy dla dorosłych? Bo mam trochę przepisów, ale raczej dla starszych nieco;-) to mogę wstawić, tylko powiedz jakiego rodzaju Cię interesują (znaczy z czym?).

Do góry