reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc dziewczyny:-):-)
ASIULKA-no to Powdzenia jutro:-)nie wiem czego sie wtedy zyczy:baffled:no ale mam nadzije ze Ci sie uda:-)
Wiesz ja tez jestem za watkiem zamknietym,ale to bardziej zalezy mi na zdjeciach:tak:bo ostatnio byla u mnie na forum,taka sytuacja,ze dziewczyna napisala posta apropo kosmetykow,jakie uzywamy,no to kazda ospisala jak ktos pyta.A za jakis czas jakas inna dziwczyna napisala do nas z pretensajami jak my mozemy tamtej dziewczynie odpisywac....,ze ona to oszustka jest bo ukradla zdjecie jej coreczki i czemu my takie slepe.....
I w sumie kiedys cos takiego moze nas spotkac,oczewiscie odpukac....ale wiecie.Wiec ja tez jeste za:-)

PAULA-jak tam twoj piekny ogrod??
MONIA-fajnie,ze masz mza przy sobie,ale bys cos do nas napisala:-(
ASIK-no niedlugo masz wakacje,wiec bedziesz miala czas:-)
AS-a Ty jak tam?Kuba chyba cos jest spokojny,ze n ic nie piszesz:-D
No i ostatnio zapomnialam napisac,apropo tej bielizny,bardzo ladna,taka delikatna:-)
DZAGUD-a co tam u Was?/

Dziewczyny meldowac sie prosze:-)

reklama
ASIULKA-widze ze jestes dostepna,wiec pisz jak tam poszlo:-):-):-)

Laski zdałam

Kuźwa ale jestem HAPPY,wcześniej byłam dostępna,ale jak usypiałam Emila to mi się usnęło z nim.:-D:-D
Teraz czekam dwa tygodnie i już mam dokumencik i mogę jeździć.Miałam spoko egzaminatora,nawet razu się nie doczepił że coś nie tak.
A wczoraj mój instruktor mówił ,że będzie ciężko bo ja nerwus jestem.

ASIULKA GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja prawko zdawałam 4 lata temu i chyba trafiłam na fajnego egzaminatora i zdałam za pierwszym razem!;-);-);-) Ale do dzisiaj smieję się z tego, że facet po 20 minutach jazdy po mieście zapytał mnie nieśmiało czy słyszałam o tym, że w samochodzie jest więcej niż 2 biegi, bo ja tak bardzo się przy]ejęłam żeby było dobrze, że zapomniałam zmieniać biegi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Doris ja też jestem jak najbardziej za wątkiem zamkniętym:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Może jestem dziwna a może z racji zawodu nie chciałabym aby moje uczennice czytały o moich intymnych sprawach i może też dlatego nie piszę tak często jakbym chciała:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłam już taką fajną sytuację, że jak rodziłam Mateusza to na sali porodowej obok rodziła moja była uczennica- dziwne uczucie;-) No i mamy dzieci urodzone tego samego dnia:-D:-D:-D

Witajcie kobietki, pamiętacie mnie jeszcze???????????Długo mnie tu nie było bo najpierw miałam problemy z moimi plecami, potem M wyjechał do Polski i zostałam na chwilę sama z dziewczynkami,potem się wszyscy po kolei pochorowaliśmy na wstrętną i bolesną anginę, potem znów były święta no teraz to już głupio mi było znów wracać po tak długiej przerwie bo nie wiem co się z Wami działo przez ten czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Karolinka jest już po 7 urodzinach więc uważa się już za dorosłą wyrosła z ubrań barbie teraz na topie hannah montana i bratz:-D
Lenka ma już prawie 7 miesięcy i niedługo pojawią się chyba pierwsze ząbki bo wszystko pcha do buzi i do tego zaczęła się budzić 2 razy w nocy na cyca:baffled:, bo dalej ją karmię, a do pół roku przesyiała całe noce bez pobudek...
Niedługo też myślę że za około 1,5- 2 miesiące przeprowadzamy się do innego miasteczka bo dostaliśmy dom z urzędu tzn tutejszy urząd gminy przydziela domy tzw socjalne do wynajmu ale płaci się dużo mniej bo tak około połowę a resztę dopłaca właśnie urząd, tak że my właśnie taki dom dostaliśmy ale niestety w innym mieście, wiedzieliśmy jednak o tym wscześniej, i musimyKarolinie zmienić szkołę ale o tyle będzie jej łatwiej,że znajomi z córką która razem z naszą chodziła do klasy też dostali i razem je przeniesiemy, jednak zawsze to jest duży stres dla dziecka, mam jednak nadzieję że będzie dobrze.
Noi od września planuję oddać Lenkę do żłobka/przedszkola a ja będę szukać pracy.
Noi jeszcze w wakacje M i Karolinka lecą do PL na 3 tyg, i w tym czasie mała będzie mieć wycinany trzeci migdał, trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze tym bardziej, że ja z Lenką zostajemy tu i nie będę mogła przy niej być:-(
To chyba tyle u nas, teraz postaram się być już z Wami na bieżąco w miarę moich możliwości bo M całymi dniami w pracy a ja wszystko na głowie.........
Buzka dla wszystkich......:tak::tak::tak:
Dostałam wczoraj wiadomość od jednej z Was i baardzo mi miło że pamięacie i to mnie zmotywowało do napisania.
DZIĘKI!!!!!!!!!!!

Oj chyba wszystkie mamy są na majówkach, bo cisza tu okrutna:-D:-D:-D:-D:-D w sumie nic dziwnego, bo pogoda, przynajmniej u nas, przepiękna:tak::tak::tak:

małaulka no nareszcie się odezwałaś!!!!!:tak::tak::tak: Witaj po przerwie;-)
Troszkę bidulko przeszłaś przez ten czas:szok: A i gratuluję przeprowadzki. Trzymam kciuki żeby Karolinka szybko się zaaklimatyzowała:tak:
Kurcze i niezazdroszczę tych migdałków:-( Mój Kuba też musiałby mieć usuwane ale ja panicznie się tego boję, może dlatego, że Kuba ma malutką wadę serca i chociaż lekarze mówią, że to nie ma na nic wpływu i nie ma żadnego zagrożenia to ja jednak "i tak wiem swoje";-)

A u nas dzisiaj wielkie wiosenne porządki od rana ;-):-Da teraz wybieramy się w końcu na jakiś spacer, ba naprawdę aż grzech siedzieć dzisiaj w domu!!! Buziaki

Czesc laski:-):-):-)
ASIK-oj widze ze taraz nadrabiasz z postami:-D:-D:-D
A z tym pisaniem faktycznie musisz uwazac,bo a noz widelec:tak:
MALAULKA-super ze sie odezwalas,im wiecej nas tym lepiej,wiec pisz jak najczesciej:-)
Gratuluje lokum:tak:my tez mamy takie socjalne mieszkanie.A wy dostaliscie domek czy mieszkanie?/

A u nas tez sie wkoncu ladnie zrobilo,jutro planujemy wypad nad rzeke a w poniedzilek do muzeum samolotowego wiec mam nadzieje ze sie utrzyma pogoda:-)

reklama
doris piszę póki mogę, bo w maju nie wiem czy choć raz do was zajrzę:-(;-) maj to matury więc od 15 trzy weekendy muszę zarezerwować na poprawianie matur po 12 godzin dziennie:szok: a poza tym jestem w kilku komisjach na ustnym więc chyba zajrzę do was w okolicach 10 czerwca- tak po wystawieniu ocen:-D:-D:-D

Jakos nie mogę spać- objadam się do granic wytrzymałości, bo przecież zaczął się okres grilowy;-);-);-) i chyba przez obżarstwo zaczęłam cierpieć na bezsenność:-D:-D:-D ale jutro jedziemy na rajd rowerowy więc mam nadzieję, że spalę te grilowe kalorie:-):-);-)

Do góry